Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wedel

Dlaczego poce sie tylko na twarzy?Jak temu zaradzic?

Polecane posty

ty sie pocisz na twarzy a ja mam taki problem ze po wysilku pot pojawia mi sie na brzuchu;) nie na plecach, nie pod pachami a na brzuchu, wygladam jak glupek wtedy:o

Fajna Madchen! Ty mozesz stosowac tam jakis dezodorant a na twarz chyba nic takiego nie ma...:O

Moja mama tak ma cale życie i niestety nic nie może na to poradzić, taka uroda, zawsze mówi że wolałaby sie pocić na całym ciele byleby nie na twarzy.

Gość straszna zolza
JA sie pocę bo używam kremu przed wyjściem (wiadomo). i ten cały krem sie rozpływa i jestem cała mokra.. No może tez dlatego ze nie używam pudru

Gość kiciuniakik
a ja sie poce bardzooooo na twarzy, plecy i brzuch... i co robic? moze sa jakies srodki dzialajace od wewnatrz ktore hamuja pocenie???

Gość wypróbuj
antyperspirant w kremie iwostinu, są dwa rodzaje. Poza tym są też inne antypespiranty w kremie, ktore można stosować m.in. na twarz. Popytaj w aptece.

Gość wypróbuj
Dokładniej są to: Trójaktywny antyperspirant w kremie i Krem przeciw nadmiernej potliwości. ten drugi jest polecany do wszystkich partii ciała.

Gość wypróbuj
Aha, obydwa to preparaty Iwostinu ;)

Gość Jumper
ja tez sie poce na twarzy....najgorzej jest jak jest sloneczna pogoda...:/

Gość bo tez to mialem ...
Miałem również problemy z poceniem na twarzy ze można było wiadrami pot zbierać ;) lecz teraz już nie mam z tym problemu ponieważ jest na to środek!!!A nazywa się ODOBAN,żaden inny nie możne się z nim równać ponieważ każdy już próbowałem...3o ml kosztuje ok 38 zł wiec każdemu polecam można stosować na całym ciele, jedynie lekko piecze na początku ale pierwszy raz użyty już daje 100% gwarancji działania!!!Do tego producent zwraca koszty zakupu jeśli to nie będzie skuteczne,ale po sobie mogę powiedzieć ze działa jak żaden inny środek!!!