Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka szara

po raz kolejny widzę że nie należy oceniać ludzi ze wzgl. na wygląd.

Polecane posty

Gość Poznaniak85
slogan który w dzisijeszych czasach można sobie wsadzić w D

Gość tania hania
raczej po rozebraniu go

bym się kłócił.. ostatnio miałem przyjemność poznać kogoś przez gg, oboje się spodobaliśmy tą drogą, podobała mi się jej osobowość, humor, inteligencja. Czar prysł, kiedy spotkaliśmy się drugi raz. Mimo tego, że miała lekką nadwagę i nie przeszkadzało mi to absolutnie, to nie potrafiłem wykrzesać z siebie iskierki uczucia, po prostu w jakiś sposób odrzucała mnie. Nie było chemii. Koniec końców, musiałem zakończyć ten związek. Fakt, faktem, nie należy oceniać kogoś po wyglądzie.

Gość zwlaszcza poglad autorki
sprawdza sie po dlugich latach malzenstwa, kiedy starzy nieatrakcyjni z wygladu ludzie sie kochaja. Odwieczna prawda.

może tak ale ja to wiedze, gdybym ze wzgl. na wyglad dzielila ludzi na fajnych i nie fajnych, stracilabym wielu bardzo fajnych znajomych. Którzy nota bene teraz wydaja mi sie bardziej atrakcyjni fizycznie niż przy pierwszym wrażeniu. Mówie tak z własnego doświadczenia

jamoze jedynie o tym wygladzie napisze bo pieknie to jeszcze nie poznalam chlopaka, wyglada na koksa, taki komu tu teraz wpierdolic, gdzie zrobic rozrobe i takie tam ale chlopak jest swietny ma bardzo fajnie imie ale go nie podam:) barzo kocha swoja dziewczyne, sa o siebie zazdrosni, jak o niej mowi to az sie milo slucha:) jest pomocny, moge powiedziec ze jedzenie odda komus, a sam nie zje:)

Gość klaudia232323
Bo wygladem ma przyciagnac, a dzieki charakterowi ma sie z nim zostac.

Gość Dziwne_uczucie
Człowiek z natury jest wzrokowcem. Z natury też, nie pozbawiony jest błędów swojego jestestwa. A w pewnych wypadkach (osobnik tego samego gatunku) natura wzrokowca jest błędem. Jak to kiedyś powiedział pewien mądry człowiek "w stadzie wariatów, ten który wygląda najnormalniej, jest najgroźniejszy".