Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O ja cię nie pierniczę

WAŻNE!!! ZNACIE TO???!!!

Polecane posty

40 synów i 30 wnuków jeżdżacych na 70 oslętach??? kto wymyślił taką nazwę dla zespołu?????????????? Masakra kompletna!!!! Wie ktoś jaką muzę grają? Jestem w szoku i ciekawa co to za ludziska :P:D buahahahahah

Gość Mgła nad złotą górą
:D

no jestem w szoku po prostu przeglądam sobie zgłoszone zespoły na woodstock a tu o! taki mi wyskoczył no kurde mać! śmiesznie :D i mnie to chyciło, że musiałam aż napisać tu może ktoś słucha? z Wrocka jest tyn zespół :)

„Po Nim sprawował rządy nad Izraelem Abdon, syn Hillela z Pireatonu. Miał on czterdziestu synów i trzydziestu wnuków, którzy jeździli na siedemdziesięciu oślętach”... ach widzita? i stąd ta nazwa

Gość WOODSTOCK DLA BRUDASÓW
😠

Kiedy w maju 1999 roku postanowiliśmy zgłosić się do konkursu festiwalu SacroSong'99 we Wrocławiu, musieliśmy załatwić różne formalności. Nagraliśmy na pożyczonym magnetofonie trzy, potrzebne do zgłoszenia, utwory. Pojawiła się wtedy realna potrzeba posiadania nazwy i dosłownie chyba na tydzień przed występem zaproponowałem chłopakom nazwę "Czterdziestu synów i trzydziestu wnuków jeżdżących na siedemdziesięciu oślętach". Wcześniej umówiliśmy się, że każdy z nas poszuka w głowie i gdziekolwiek czegoś, co mogłoby nas nazwać. Była to jednak jedyna propozycja. Trochę nietypowa, trochę śmieszna, ale intrygująca, no i najważniejsze z Pisma Świętego. Postanowiliśmy, że jakby co, to po imprezie ją zmienimy. ehhh religijnych piosenek nie lubię... a to typowo chrzescijańska grupa

czy ja wiem czy dla brudasów? moja siostra tam jeździła i była całkowitym zaprzeczeniem ludzi tam bawiących się. no ale mnie jakoś tam nie ciągnie... a dzisiaj zaczął się koncert trwający cały weekend :)