Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moj dylemat

powiedzcie czy warto walczyc o meza, ktory zdradzil

Polecane posty

i co gorsza nie wiadomo czy zaluje, nie moze sie zdecydowac.ta panna ma dziecko 12letnie.a on sie waha.kiedys byl z nia zwiazany i teraz wrocily wspomnienia. nie mzoe sie zdecydowac ktora wybrac.tamta jakas prosta,nic szczegolnego,zona ładna i wyksztalcona.moze w seksie dobra,ale nie sadze chyba chodzilo tylko o to,ze to co innego bylo niz seks malzenski.tamta komunikuje sie z nim tylko jak moze,nie daje mu spokoju, zona nie wie co robic,skoro ten jeszcze sie zastanawia.ma swoja dume, tamta posuwa sie do wszystkiego

Gość a kunia tysz mosz
ja na pewno bym nie walczyła...zdradzający facet to śmieć którego trzeba się pozbyć...ty się jeszcze zastanawiasz co zrobić?..on sam nie wie którą chce a ty masz zamiar jeszcze się przed nim płaszczyć?..trochę szacunku miej do siebie kobieto i się nie poniżaj...

Gość a czy to dziecko jego

sorki mylacy psedonim, moja kolezanka ma taki problem ale pomyslcie z drugiej strony; czemu takie \"nic\" ma zburzyc wasze cale zycie. to wszystko rozgrywa sie za granica,on jak ja sciagnie tutaj to ona bedzie miala raj na ziemi,dlatego tak walczy za wszelka cene i nie chce dac sobie spokoju dziecko ta panna ma z kims innym a ta moja kolezanka ma swoja dume, dlatego chyba ustapi,ale to jest zwrot w jej zyciu o 360 stopni sama nie wiem co mam jej radzic wiem ,ze najlatwiej powiedziec,zeby go rzucila,ale jak ktos byl w takiej sytuacji to wie ,ze to nie takie proste :(

Gość a kunia tysz mosz
to na pewno proste nie jest....ale jak ona będzie mogła żyć z takim kimś,codziennie na niego patrzeć...moim zdaniem lepiej go zostawić i mieć spokój niż zmarnować sobie życie ciągle rozpamiętując tą jego zdradę,dręczyć się myślami że on dotykał inną kobietę....ja bym odeszła