Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kilimfff

KTO Z WAS STOSOWŁĄ CUDOWNĄ METODE SSANIA OLEJU SŁONECZNIKOWEGO?JAKIE EFEKTY?

Polecane posty

Gość kilimfff

Ja jestem zachwycona.. wyleczyłam się z zatok całkiem po tym i z przewleklego zapalenia oskrzeli oraz bólów wszelkiego rodzaju .no masakra. amój facet też sie wyleczyl tym olejem..

Gość basiunia...
po jakim czasie???

Gość
kilimfff kochanie nie ma sie czym podniecać bo olej usuwa nuklidy promieniotwórcze wspaniale oczyszcza krew.

Gość jukit
a czy ktoś tą metodą wyleczył " problemy hormonalne" ? Autorko jak długo ssałaś? Robiłas przerwy czy można ssać codziennie przez długi okres?

Gość to już było///
prosze więcej na ten temat

Gość to już było///
nienawidze takich ludzi jak ta autorka, założy temat a teraz sie nie odzywa-co za babsko

Gość karmel..
ostatnio zalozyla podobny topik o oleju inna dziewczyna i juz sie nie odezwala :o ja mam pytanie, moze zloty ty sie orientujesz czy pomoze mi to na moje naczynka na nogach + takie czerwone kropeczki zwiazane ze zlym krazeniem krwi (niewydolnosc)

Gość piszecie jeszcze
podnosze

Gość ja mam białe żeby bardziej
jak ssam olej ;) nie nabijam sie z naturalnych metod bo mi one naprawde pomogły ;) bardzo mozliwe że toksyny wyłażą przez ślinianki i zatoki

Gość nnniikkk
to moze odpowiem za autorke do momentu az olej bedzie biały i wypluc,w zadnym razie nie łykac

Gość katarzyna__
a na czym polega dokładnie to "ssanie" ? Jak długo, i ile razy dziennie?

Gość nabijaj sie nabijaj
raczej to takie memlane tego oleju słonecznikowego najlepiej w przedniej częsci jamy ustnej 20-30min ;)

Gość SSAĆ NA CZCZO
Najlepiej ssac na czczo! Tak jak napisal ktos wyzej olej sie ssie do momentu az bedzie bialy, ja ssie tak ok. 20 min ale jezeli (zwlaszcza na poczatku) nie wytrzymasz to wypluj. Ja na poczatku ssalam 5 min. Olej czyni cuda :) pozdrawiam.

Gość boli mnie wszystko
może być

Gość potwierdzamże
Ten olej to wspaniałe lekarstwo. Jakiś czas temu gdy zaczęłam ssać to przez skórę zaczęły mi wychodzić takie czarne robaczki. Po jakimś czasie stwierdziłam, że wszystkie dziury w zębach mi się pozaklejały a zęby zrobiły takie bielutkie jak dopiero co spadnięty śnieżek. Cofnął mi się reumatyzm a nawet odrósł palec u nogi, który straciłam będąc dzieckiem. A mój pies, który dostał dziwnych liszajów ,jak sobie possał kilka minut to dosłownie one zniknęły w mgnieniu oka i następnego dnia nowe futerko mu w tych chorych miejscach wyrosło. Weterynarz stwierdził, że to prawdziwy cud.

Gość Olej - rewelacja
Ale po co takie pisanie? Aby pisac? Czlonkom mojej rodziny to pomoglo na schorzenia z ktorymi sie meczyli nawet pare lat i zaden lekarz nic nie pomogl i tylko ssanie i picie oleju pomoglo, wiec nie pisz takich glupot.

Gość 6765t
Ja zaczęłam ssac od 31.01. Dopiero 4 razy. Jak narazie nic. Ale wiadomo, ze to za krótko. Wiem, ze jestem napewno zanieczyszczona i to bardzo. Nie jem też mięsa od tygodnia. Zobaczymy.