Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sie tylko pytam

Dlaczego faceci to psujeP?

Polecane posty

Gość Sie tylko pytam

wrrr..wlasnie jestem po randce z super fajnym gosciem...wszystko ok..nie powiem..gadalismy ze soba prawie 3 miesiace..namawial, namawial no to uleglam..na spotkanie oczywiscie i cooo? Szokkk ..podjezdza gosciu autkiem..wszystko ok..jedziemy na kolacje..pozniej spacerek..ach..nogi zaczynaja mi sie uginac..to same wiecie..facet ideal..rozmawiamy, smiejemy sie..wszystko jak w najlepszym scenariuszu do telenoweli:P Mysle sobie..ale farciara ze mnie..nareszcie normalny, zyciowy facet..ech.. same plusy. Wracamy a ten na pozegnanie glupie teksty rzuca i zaczyna sie do mnie dobierac:(...od razu na calego..reka na kolanko..potem wyzej i jeszcze patrzy na mnie jakbym tylko o tym marzyla:( Moglo byc tak pieknie a pozostal niesmak i rozgoryczenie!! I pytam sie dlaczego?? Bo po to sie znami sie tylko umawiacie, zeby osiagnac swoj cel>> zeby wykorzystac:(? Nie rozumiem facetow!! buuuuuu

Gość jeśli masz 14 lat
możesz o to pytać ...

Gość inaczej ty bys jego
wykorzystala:p

Gość Sie tylko pytam
no jasne...tylko po to sie przeciez zgodzilam z nim spotkac:P wrrrrrrrrrrrrr!!

Gość bob dylaan

Gość Sie tylko pytam
powiem tylko tyle..ze na jego widok..mmm pomyslalam sobie ze kiedys tam...nio mogloby byc fajnie..ale to ze on od razu przystapil do dziela...wrrr ..skreslam goscia i juz!

Gość Sie tylko pytam
No i juz zaluje:((( buuuuu

Gość hardert
rzeczywiscie ,mogl poczekac z tymi konskimi zalotami chociaz ze dwie radki ,ne zna facet ptchiki kobiet,

Gość Dop******lam dziś każdemu
racja szanuj się będzie inny

Gość Sie tylko pytam
ech..sie fajnie gada..ale poswiecasz komus tyle czasu..jak przychodzi cio do czego to nie ma rozczarowania a pozniej taki numer:(?? Faceci..Wy nawet nie wiecie ile czasami tracicie:( a wystarczy tylko czasami raczki przy sobie trzymac:(

Gość hardert
Napisz mu ,ze poczulas sie nieswojo ,ze nie jestes przyzwyczajiona do takiego tempa

Gość jeśli masz 14 lat
lepiej poczekać aby kiedyś było fajnie ... ze 14 lat albo i więcej ... może właśnie popsułaś swoje szanse na "fajne kiedyś" ? chyba, że ON rzeczywiście tylko "wykorzystać" chciał ? ;) tacy też są ...

Gość Sie tylko pytam
wiecie co...najgorsze to jest to..ze gadasz z kims tyle czasu..ktos ma swoje racje i przekonania a jak przychodzi co do czego to zawsze to samo..byle szybko i przyjemnie:(

Gość Sie tylko pytam
przynajmniej wiem pk co facet ma dziurke w penisie...zeby jego mozg mogl oddychac:P

Gość hardert
Rozumiem ciebie.Poswiecasz czas facetowi,on zreszta tobie rowniez,a ten bęcwal wszystk niszczy w jednej chwili.Moze on jest jednak niedoswiadczony w postepowaniu z kobietami i warto dac mu szanse,mze tak naptprawde to nie mial jeszcze dziewczyny,

Gość Denn
No to trafiłaś!Ja szukam porządnej dziewczyny i nie mogę znaleźć.:(

Gość Sie tylko pytam
den kurcze on tez tak gadal...a jak przyszlo co do czego to masz!! ech faceci:(

Gość porzadna dziewczyna to taka
co daje na trzeciej randce a nie na pierwszej?:D

Gość Denn
Niektórzy myślą,a inni udają.Zasadnicza różnica.

Gość Sie tylko pytam
Po tym dzisiejszym wstepie i w ogole to bylam gotowa na wiele..moze nawet za drugim razem..ale facet skopal wsio..cale 3 miesiace i cale moje zaangazowanie...niby nic wielkiego ale jednak..kobieta to tez czlowiek i zasluguje na minimum szacunku mimo wsio!

Gość Denn
A jednak:)

hahaha a jaka jest roznica miedzy konsumpcja na pierwszej randce czy na drugiej?:D

Gość Sie tylko pytam
Chodzi o to ze ja jestem za cos takiego gotowa a nie ze facet se mysli co se mysli:P chyba widac roznice:P?

Gość jeśli masz 14 lat
A pomyślałaś, jakbyś sie poczuła i jak jego osądziła, gdyby on w ogóle nie miał ochoty cię bzy..ć ? :P

niestety jestes w bledzie, bo nie ma zadnej roznicy :o

Gość Sie tylko pytam
OK . powiem tak..ogolnie to na pierwszej randce chodzi zeby zweryfikowac swoja znajomosc..jak sie wie ze to jest to to przeciez nie wskakuje sie temu komus od razu do lozka..jakby poczekal z tym wszystkim do nast rozmowy ..byloby inaczej..nawet jesli napisalabym ze tez mialam na niego ochote...nie rozumiecie o co mi biega?? Ja jak wiekszosc kobiet raczej nie lubimy takich sytacji..i poki faceci tego nie sqmaja to maja przerabane:P:)

Gość hardert
Na pewno jest roznica ,czy to na pierwszej ,czy troche pozniej.Jezeli facet bylby kumaty to dalby dziewczynie czas,by pograzyla sie w uczuciu i wtedy mialby ja dusza i cialem.

Gość Denn
A jak on by Ci odmówił?Pewnie była byś obrażona na cały świat,tak źle i tak nie dobrze

Gość Sie tylko pytam
ejjjj..no prosze Cie...to teraz takie czasy ze jak facet nie rzuca sie z lapskami na kobiete to znaczy ze nie jest w jego w typie?? Wybacz , ale ja widocznie starej daty jestem:(

to tylko stwarzanie idiotycznych pozorow. i tak bylaby latwa. rozumiesz/