Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NormalnyFacet

Dlaczego dziewczyny obrazacie sie jak facet lubi gdy jestescie calkiem ogolone ?

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaaaaaa
mi troche wystaja wargi sromowe, jak siewydepiluje calkowicie wtedy wystaja jeszcze bardziej... wole troszke wloskow zostawic... ale daleko mi do bobra:D

Gość miskaaaaaaaaaaaa
rozumiem,ze wasi faceci tez depiluja jajka?:)

ja się od kilku lat golę tam na zero i o żadnym swędzeniu nie ma mowy, chyba za pierwszym czy drugim razem tak miałam ale jak się skóra przyzwyczai to jest ok. podobnie mój facet- nie wyobrażam go sobie \"tam owłosionego- bleee

jak są włosy to pot się rozkłada ....właśnie na nich i nie chronią przed bakteriami wręcz na odwrót . włosy są po to by właśnie by między innymi pot odprowadzać. tak wogóle wiesz kiedys twierdzono np ,że mycie szkodzi-i dziś wiele osób zarówno m jak i k chyba stosuje te metode-wystarczy wśiąść do komunikacji miejskiej- nie mówie po południu bo to by sie dało wytłumaczyć ale rano...... A tak wogóle to faceci chcą by dziewczyny były wydepilowane, zadbane itp a wy? hmmmmmmm 80% z was wiele pozostawia do życzenia

"Dlaczego dziewczyny obrazacie sie jak facet lubi gdy jestescie calkiem ogolone ?" W życiu sobie głowy nie ogolę. Uważam, że bez włosów na głowie będzie mi trochę łyso :P :P :P

Dlaczego Bóg stworzył pierwszego mężczyznę? – Musiał zacząć od zera. – A dlaczego po stworzeniu kobiety nic już nie zrobił? – Bo wreszcie stworzył coś doskonałego!

indywidualny wybor kazdej kobiety i trzeba to szanowac,ja akurat nie wyobrazam sobie chodzic zarośnięta bo nie lubie,tak mam i juz. A mezczyzni? Potrafią wymagac i nawet nie pomyśla ze nas mogą obrzydzać nie tylko zarosniete pachy,ale tez miejsca intymne pokryte buszem :P My musimy ,a wy? !

heh ok kobiet ,które nie dbają jest wiele..... ale też i sporo takich, które dbaja aż za bardzo.......tzw malowane lale, pełno dziewczyn idących za modą a typowe bezguścia( biodrówki, pępek na wierzchu i sadełko wylewające się ze spodni OK ale popatrzcie na facetów...... Oni ok naoglądają sie i wymagaja....ale mogli by zacząć od siebie-poprasować koszule, spodnie,ogolić pachy i busz nie powiem gdzie..... panowie busz, koty pod pachami,jakaś wymięta koszulka czy nieogolona twarz(nie wspomnę o prysznicu) to nie oznaka macho to oznaa dziadostwa ************************************************************* Co mówi kobieta po wyjściu z łazienki? - Ładnie wyglądam? Co mówi mężczyzna po wyjściu z łazienki? - Na razie tam nie wchodź. ************************************************************* Co robi facet z 365 zużytymi kondomami? Topi je, robi z nich oponę i nazywa Goodyear. ******************************************************* Kiedy kobiety będą naprawdę równe mężczyznom? Dopiero wtedy, gdy idąc ulicą, grube i kompletnie łyse, będą myśleć sobie: “Uch... Wyglądam tak super, że każdy facet chciałby mnie przelecieć.”

Jak mężczyźni sortują pranie? - Na "brudne" oraz "brudne, ale jeszcze można założyć". ============================================== Dlaczego mężatkom trudniej utrzymać dietę? Kobieta niezamężna wraca do domu, patrzy co jest w lodówce i idzie do łóżka. Mężatka wraca do domu, patrzy, co jest w łóżku i idzie do lodówki.

Gość gość
Magda:D🖐️, usmiałam sie jak dzika:D

Przychodzi facet do lekarza - Boli mnie ch...! - Jak pan mówi? - Nie. Jak rucham. * * * Kobieta modli się do Boga: – Panie Boże, sam wiesz jak trudno jest żyć mądrej kobiecie. Proszę, spraw bym była głupsza. Na to Bóg: – No, niestety kochana, mężczyzny to ja z Ciebie nie zrobię! * * * Dlaczego mądre kobiety nie wychodzą za mąż? - Bo wolą mieć tłuszcz w lodówce niż świnię w salonie. * * * – Dlaczego Bóg stworzył pierwszego mężczyznę? – Musiał zacząć od zera. – A dlaczego po stworzeniu kobiety nic już nie zrobił? – Bo wreszcie stworzył coś doskonałego! * * *

Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi. On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkim tyłku? Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy... Dlaczego mężczyźni są jak delfiny? Mówi się, że są inteligentni, ale nikt tego nigdy nie udowodnił. Co powiedział Bóg po stworzeniu mężczyzny? - Stać mnie na więcej! Dlaczego mężczyzna w łóżku jest jak mikrofalówka? 30 sekund i po wszystkim. Kiedy mężczyzna uważa, że kobieta myśli nielogicznie? Gdy myśli inaczej niż on. Jaka jest różnica pomiędzy rozporkiem u kobiety, a rozporkiem u mężczyzny? Kiedy kobieta rozpina spodnie, nie wypada jej mózg! Co dla mężczyzny oznacza posiłek z 7 dań? -Hot-dog i sześciopak... Co Bóg powiedział po stworzeniu mężczyzny? Pierwsze śliwki robaczywki. * * * Co Bóg powiedział po stworzeniu kobiety? Practice makes perfect.

Co zrobić, żeby mąż krzyczał, kiedy uprawiasz seks? Zadzwonić do niego! Jak facet wyobraża sobie piekło? Kufle mają dziury, a kobiety nie. Jaka jest różnica pomiędzy mężczyzną a szympansem? Jeden jest owłosiony, śmierdzi i ciągle drapie się po tyłku, a drugi jest szympansem.

Gość haha facet cie rzucił co
i musisz odreagować???:D

Gość to jest tłumaczenie
Magda Anika. Tak dbam o siebie. Jeśli chodzi o owłosienie to golę się pod pachami, depiluje woskiem klatkę i golę włosy łonowe. Nie uważam tego za żadne fanaberie tylko zwyczajne dbanie o siebie. Moja kobieta nie posiada jednego włoska na ciele za wyjątkiem głowy, brwi i rzęs. Tacy się sobie podobami.

Gość OMGomg
dla mnie nie jesteś prawdziwym facetem, tylko jakimś lalusiem. Żeby facet sobie klatę depilował?! rozumiem - przyciąć w miejscach intymnych, ogolić pachy i tyle.

Gość grado
ja sie nie obrazam ja ogolona na zero jestem

Gość bardzo chętnie bym się
goliła na zero, ale po goleniu kłuje i robią mi się krostki, po depilacji włosy mi wrastają i robią się obrzydliwe ropne stany zapalne. rozważam depilację laserem, ale musiałabym jeździć do w-wy lub kr-owa, bo w moim mieście nie ma dobrego salonu depilującego laserem diodowym a niewarto wydawać tak dużych pieniędzy na partaczy. depiluję tylko pachwiny kremem i jakoś ścierpię te krostki, które się pojawiają potem. na nogach mam koszmarne blizny po depilacji. dermatolog mi powiedziała, że "taka moja uroda" i odradziła depilację w ogóle. :o

OMGomg!!!!! Rozśmieszasz mnie!!!! jak ktoś tak dba o siebie-bo powiedzmy tak lubi ( wowo ile to czasu zajmuje takie dbanie) to laluś a może ty geyem jesteś bo oni takich męskich lubią? Tak wogóle nie gól sie , myj raz w tygodniu będziesz męski A tak wogóle może mi powiesz co to takiego męskość? heh

Gość ikak
do golenia przekonalam sie dopiero po 30-tce. I nie żaluję. Czuje sie bardziej zadbana.

Gość a ja sie wczorak ogoliłam
na złóśc mojemu facetowi. On lubi zrośnięte, ale że poszedł wcziraj do klubu to ja ciach ciach i jestem ogolona:D dobrze mu tak:p

Gość nadajesz sie
ja tez sie gole i nie innej opcji dla mnie

Gość nadajesz sie
miska- tak, moj facet tez sobie depiluje bo nie lubie wyjmowac wlosow z ust kiedy mu robie dobrze. Poza tym to kwestia dbania o siebie, jak pozdro napisala- jak maseczka czy umycie zebow i faceci, na szczecie moj, myja zeby i np depiluja sobie pewne miejsca.

Gość ewka66
jestem po rozwodzie,mój mąż nie lubił jak sie goliłam,uwielbiał mnie owłosioną,teraz jestem z partnerem,który woli jak jestem wydepilowana do zera,za pierwszym i drugim razem zrobiły mi sie krostki i czułam dyskomfotr,ale z czasem sie przyzwyczaiłam i nie wyobrażam sobie zebym sie nie goliła

Gość olllllka
dlatego że cholera jestem kobietą a nie dzieckiem!!!!!

Gość kartonBAD
to że jesteś cholera kobietą znaczy że zapewne dbasz o siebie. A taki macie pech że zrobiła się moda na ogolone lub podgolone c*py. Oczywiście nie ma obowiązku i wielu facetów akceptuje owłosione ale te wszystkie gadania przeciw to zwykłe zawracanie Wisły kijem. Nie ma w tym skojarzeń z dziecięcym wyglądem tylko z estetyką i erotyką. Wystarczy porównać zarośnięty trójkącik gdzie c*pka jest schowana ze śmiało widocznymi szczegółami ogolonej c*pki. Ogolona sygnalizuje ostrzejszą, otwartą na śmielsze eksperymenty postawę.

Gość buszmenki -
co tu dyskutować o estetyce "naturalnej" - w końcu która babka nie podgala się przed plażą i basenem ?

Do autora topicu - widocznie na złe panny trafiasz. Ja się golę na zero, tego samego wymagam od partnera (ewentualnie lekkie owłosienie jąder) i nie widzę w tym nic dziwnego. Pozdro!