Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość armani code

guzek na wardze sromowej, boje sie...

Polecane posty

Gość armani code

wczoraj wieczorem odkrylam guzka na wardze sromowej wiekszej. nie wydaje mi sie aby bylo to spowodowane depilacja, bo guzek jest po wewnetrznej stronie, gdzie nie ma wlosow. boje sie co to moze byc. jest okragly i twardy, znajduje sie pod skora, ma jakies 0,5 cm. do tego moje wargi sa zaczerwienione i swedza... jestem w 37tc i naprawde sie boje, a do lekarza dopiero w poniedzialek...

Gość armani code
guzek nie boli, ani nie swedzi. wydaje mi sie ze wargi moga mnie swedziec i byc zaczerwienione z powodu odparzenia - pol dnia spedzilam w samochodzie wczoraj, a bylo niemilosiernie goraco... ale ten guzek mnie martwi bardzo...

Gość dadkkdk
jak jest po wewnętrznej stronie, mniej więcej w połowie wargi to jest to powiększony gruczoł bartoliniego, jak byłaś pół dnia w gorącym samochodzie to mogło go dopaść zapalenie i się powiększył. Ale do lekarza nie zaszkodzi.

Gość nie martw się na zapas

Gość nie martw się na zapas
ja miałam taki guzek (taka jakby kuleczka pod skóra ok 0,5 cm) i samo zeszło po 2 dniach - mogłaś dostać jakiegoś zapalenia wiele kobiet zapada na taką przypadłość :(