Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ai_no_onna

Czy dobry poczatek??

Polecane posty

Gość ai_no_onna

Co o tym myślec - wczoraj bedac na imprezie po 3 piwach całowałam sie z chłopakiem9on zainicjował a sam był po jednym ).To było nasze pierwsze spotkanie w realu.Nie jest mi głupio czy cos bo facet to nie zle ciacho,dzis mamy kolejne spotkanie ale nie wiem cz taki wlasnie poczatek nie jest najgorszym z mozliwych ???

Gość sdfsdfsdfsdfsdf
poczatek dobry, popieprzycie sie troche i sie rozstaniecie :)

Gość el_senor_de_las_mentiras
Co mówic - puściłaś sie i tyle .No ale skro byłas po piwach a facet też pijany Cię pociągał - Twoje życie .Jeśli sie nie myle pewno jesteś jedną z tych świetoszkowatych o doroslym podejsciu 19-20 latek ktore tak naprawde po kilku piwach dadza sie przeleciec kazdemu przystojniakowi a jesli nie przeleciec to lizac do woli

Gość hahahaua
całować sie a puścić to dwie różne rzeczy.Ja miałam podobnie ,po imprezie na ktorej sie poznalismy non stop smsy od niego chciał spotkania ,spotkaliśmy sie po jakimś tygodniu i od tego momentu cisza :] byłam trzeźwa zarówno na tej imprezie jak i pozniejszym spotkaniu.

Gość Ai no onna czyli
Zakochana kobieta... To wspolczuje...

Gość yuuuukiiiiiii
Co by nie mówić to klasyczna postawa kobiet .Tak narzekacie na facetó ze was nie szanuja i w ogole a tu takie akcje - pare piw i już się lizać....żałosne

Gość where are U boy
ja mialam taki sam poczatke jestesmy juz 2,5 roku RAZEM