Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oonnaaa

czyi czemu dziewczyna powinnamowic chlopakowi ze jest dziewica?

Polecane posty

Gość gfdssaaaa
piersze slysze ze trzeba KOMUKOLWIEK o tym mowic.

Gość ja nie mowilam
sam sie domyslil :D

Gość nie powinna mowic
przynajmniej nie na poczatku związku, bo potem nie bedzie wiedziec czy facet jest z nią bo jest wartosciowa, fajną osoba czy moze dla kawałka błony - a sa takie świry dla ktorych tylko to sie liczy i kobietę traktują w kategoriach "zużytego towaru".:o

Gość oonnaaa
domyslil sie? po czym? ppo krwawieniu? i jak mial pretensje ze nic nie pwoiedxialas

Gość w zyciu
!!!!!!!!!!!

Gość oonnaaa
bo jak mu nie powiesz i samo się zorientuje to cię rzuci ---> a to czemu?

Gość 83
to jak bzykacie się z chłopakiem nie znając jego przeszłości?..nie rozmawiacie o tym? :O:O:O nie normalne jesteśnie :o.....ja z moim mężem rozmawiałam o seksie zanim zaczęliśmy to robić...okazało się ze oboje nigdy tego nie robiliśmy

Gość oonnaaa
a to czemu tak uwazasz?

Gość oonnaaa
czemu durny? w sumie nie chcialabym mowic o tym w koncu to moja sprawa tylko co zrobic jak sam zapyta?

Gość tania mania
w zasadzie to nie widzę takiej potrzeby, ale....gdy już będziesz zdecydowana na rozpoczęcie z nim uprawiania :) seksu to mu powiedz o tym, żeby biedak wiedział i nie był zbyt brutalny w trakcie, a raczej tuż przed

Gość 83
jesteś z kimś tak blisko aby się bzykać a nie chcesz mu powiedzieć czy to robiłaś czy nie....dziwoląg z ciebie :o

Gość oonnaaa
brutalny??? a kurcze....:(

Gość ja nie mowilam
Domyslil sie, bo nie bylo tak latwo... No i ten potop to chyba zapamietamy do konca zycia... :O Nie mial pretensji. Niby co mial miec pretensje? W sumie to pytal kiedys. Ale na samym poczatku. Ja sie wtedy wstydzilam o takich sprawach rozmawiac ;) A potem nie poruszalismy tego tematu ;)

Gość gfdssaaaa
skoro jestes z kims bardzo blisko i sie kochacie i chcecie byc ze sobą to przeszlosc nie ma zadnego znaczenia. po co wiec mowic z iloma sie spalo i czy jest sie czy nie jest dziewicą? ja w tym sensu nie widze. zyje sie tu i teraz a nie tym co bylo. liczymy sie tylko my, a nie to co bylo keidys i z kim sie uprawialo sex. bez przesady. ja nie mam zamiaru nikomu mowic z kims spalam i ile razy i powinien to uszanowac i nie wypytywac wiecej.

Gość tania mania
no wiesz brutalny to tak trochę na wyrost napisałam- ale chodzi głównie o to, że z dziewicą trzeba postępować jak z...jajkiem - ostrożnie a raczej delikatnie

Gość gfdssaaaa
a brak blony nie swiadczy o tym, ze sie juz uprawialo sex. blone mozna stracic w inny sposob, np. wkladając sobie tampony, zatem takie cos, ze sam sie domysli jest bez sensu.

Oj, lepiej przed samym współżyciem powiedzieć o tym, wtedy będzie delikatniejszy dla Ciebie i tyle. Zgadzam się z przedmówcą, chcesz uprawiać z nim seks, a wstydzisz się mu powiedzieć, że jesteś dziewicą? Jeśli będzie krew to chyba się i tak zorientuje... no chyba, że mu wmówisz, że to okres :o

Gość innnn
sam sie domysli jak zaczniesz krwawic.:P ja nie mowilam --> az taki potop..o kurcze

Gość gfdssaaaa
a z niedziewicą to jak niby postepowac? nie kazda lubi ostry brutalny seks.

Gość wrecz przeciwnie...
Wlasnie z dziewica trzeba zdecydowanie i mocniej... Zeby szybko bylo po wszystkim :P

Gość tania mania
napisałam przecież, że słowo brutalny to trochę na wyrost użyłam :O

Gość gfdssaaaa
a krew nie zawsze jest ;) ja nie krwawilam w ogole.

Gość ja nie mowilam
roznie to bywa... Niektore ponoc nie krwawia ;) U mnie byl potop prawdziwy :O I tak z tydzien ze mnie sie lalo (juz mniej oczywiscie). I to nie byl okres :P

Gość hsghshgfhs
to zależy w jakiej jesteś wytuacji, ja straciłam dzieiwctwo póooooozno , zanim spotkalam mojego faceta, z którym to sie stało - byłam z innym , kochałam go i wszystko zmierzało w dobra stronę do tamtej pamiętnej rozmowy, powiedzialam mu i żałuje bo: - niby wszystko fajnie , to wartość ale: nagle zaczął sie zastanawiać nad tym co czuje, nad tym aby mnie nie zranić , w efekcie odszedl, odszedł bo po prostu mnie nie kochał ale to był impuls, poza tym bardzo chciałam z nim to zrobić, po prostu z nim to, ze po tym jak go poinformowalam nie chcial juz sie ze mną kochać było dla mnie upokarzające - poza tym "wyrzygał " mi to po rozstaniu .... ehhhh.... temu z którym tos ie stało nei powiedziałam przed, powiedziałam dopiero po oświadczynach (chociaż czasem bardzo mi dokuczla ta tajemniec), zrozumial ze nie chcialam o tym mówić, był zaskoczony, ale zrozumiał... Możecie ocenic to postepowanie jak chcecie, ja jestem zadowolona, ze zrobialm tak jak zrobilam

Gość hsghshgfhs
ja krwawiłam niezauważalnie, nie domyslił sie, ale moja blona była tylko półksiezycem, wiec nawet za bardzo nie bolalo