Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam Ciebie

Właśnie wróciłam z zakupów i.......jest mi bardzo przykro i smutno!!!

Polecane posty

Gość szukam Ciebie

w sklepie same pary, albo malżeństwa z dziećmi, a ja? ja jak zwykle sama. od 3 lat jestem po rozwodzie i nie mogę znaleść faceta, który chcialby zalozyc rodzinę , a jak juz chce to nie podoba mi się. lata lecą a ja sama, chcialabym miec dziecko i kochająceo mężąa. mówią, ze ladna i zgdabna jestem, dostaję wiele komplementow, ale co z tego jak obok nie ma tego jedynego:(

Gość wnuk smirnofa
trzeba bylo cos kupic a nie tylko ogladac :p

Gość kalinka20
a co masz na mysli

ja tez jestem 3 lata po rozwodzie i wciaz sama... mam 12stoletnie dziecko... i szanse na bycie z kims marne, i tez jest mi smutno wiec jest nas dwie- nos do gory!

Gość szukam Ciebie
hahahaha kupiłam i sama musialam dzwigać te siaty:) ale nie w siatach problem, bardzo potrzebuję czulości, buziaka, usmiechu:) w środku jest we mnie rozpacz, na serio rozpacz, tak potrzebuje milości.....

Gość też jestem 3 lata sama
i juz chyba przestaja wierzyc ze spotkam tego jedynego bo mam dokladnie tak samo jak ty..

Gość szukam Ciebie
na chwile------ dlaczego male szanse masz? bo ja to zwyczajnie pecha mam....

ile masz lat?

Gość szukam Ciebie
dziewczyny, to co się dzieje? ja chce normalnej, kochającej rodziny, myślę, że wy też... a faceci? z mojego doswiadczenia mogę powiedzie, ze im rodzina zwisa, bo moga sobie coraz to inna po*******. no wiecie co:)

moj problem to za wysokie wymagania :O

Gość szukam Ciebie
mam 29, a TY?

24

Gość szukam Ciebie
moj chyba tez, a Ty jakie masz?

przede wszsystkim facet z pasja, charakterem, mądry życiowo, odpowiedzialny, a nie takie duze dziecko... :O

Gość zabeeczkaa
a ja mam 25 lat i zadnego stalego zwiazku za soba faceci chce sie ze mna tylko zabawic ..\ to dopiero pech:(

Gość aniula 2008
Nic się nie martw, właśnie czytałam w fokusie, że kobieto po rozwodzie zajmuje to przeciętnie 9 lat, a jeśli są niezależne finansowo to nawet dłużej. Wiele z nich stwierdza że skoro są niezależne to nie muszą mieć faceta aby być szczęśliwą

Gość szukam Ciebie
myslałam, o nastawieniu, i staram sie to zmienic ciesze sie z dobrej pracy, z tego ze mam perspektywy, ze wygladam mlodo i jestem atrakcyjna , ale.......jak zgasic w sobie pragnienie czułości, milości.....zwyklego trzymania sie za rekę.. ciesze się z innych rzeczy, ze jestem niezależna, mam swoje zdanie, ale jest jeszcze te ALE... jak Ty to rozwiązalaś?

Gość szukam Ciebie
9 lat? no to dziękuję za pocieszenie:) nie strasz mnie!:)

Gość ehhhhh o cały 1cm wyższa
Aniula...coś w tym jest. Jeśli kobieta jest niezależna, to łatwiej jej w momencie kiedy trzba iść na większy kompromis powiedzieć "poradzę sobie bez..." znam to z autopsji :(

Gość aniula 2008
w przeglądzie natomiast napisali i wypowiadali się czołowi seksuolodzy polski, że czas trwania stosunku u przeciętnej polskiej pary wynosi 6 minut !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Kobietki niezależne , czy dla tych 6 minut warto szukać faceta , a mało tego teraz to w większości przypadków panowie odmawiają twierdząc że boli ich głowa !!!!!!!!!!!!!!. Swiat stoi do góry nogami

No to co my teraz zrobimy... :(

hahahaha- ja juz dawno po 30stce, wiec dinozaur wsrod was... wymagania sa dosc duze, a nie ma sie co czarowac ci swietni, inteligentni dawno sa juz zajeci (nie odbijam facetow!); co do niezaleznosci- cos w tym jest...

Gość aniula 2008
Kochana ja cię wcale nie straszę, ale uświadom sobie że to nie te czasy że musisz polować na faceta i musisz go mieć. ja nie jestem typową feministką i mam faceta, ale nie powiem że jeżeli by go nie było to byłoby gorzej.Teraz kobiety znają swoją wartość i jeżeli nie muszą to się nie proszą to nie jest tak jak w tej szowinistycznej reklamie mobil tel komórkowe . a fe

Aniula...łatwo się mówi. Człek sobie radzi jak może i jest szczęśliwy: dużo zajęć, praca, pasje, znajomi...same przyjemności i czas leci, ale przychodzą takie momenty:samotny wieczór, samotne zakupy w gorszy dzień jak wspomniała "gospodyni" i kiepsko jakoś się robi...:(

Gość szukam Ciebie
no dobra dziewczyny, ok ALE co z sexem? nie bedzie sexu???:( bo ja od stycznia na diecie i juz nie wyrabiam, a na przelotny sie nie nadaje:(

z seksem jest problem :-( w sumie nie wiem jak sobie z tym radzic; juz zaczelam sie zastanawiac nad pseudo zwiazkiem- czyli samo lozko; straszne?

Szukam...to jest powód by nie wybrzydzać ;)

Do takiego układu trzba mieć silny charakter i potrafić to oddzielić od reszty. Jeśli potrafisz i druga strona na to idzie to czemu ma to być straszne. Ja nie potrafię tak :(