Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam Ciebie

Właśnie wróciłam z zakupów i.......jest mi bardzo przykro i smutno!!!

Polecane posty

Gość dghj
a co ma dieta do seksu? jakbys nie byla diecie to bys wyrabiala? nie czaje kup se wibrator i seks jakis bedzie

Gość aniula 2008
na własnym przykładzie wiem że zycie i jego wartości można przewartościować, człowiek jest samotny jesli nie ma nikogo , żadnych przyjaciół rodziny znajomych itd. Wiadomo że jeżeli pragnie się czegoś za bardzo to nic z tego nie wychodzi. Trzeba sobie dać na luz, zyć swoim życiem a nawet w filmach jest że wielka miłość przychodzi w momencie najmniej spodziewanym. Moim mottem jest " nic na siłę" i "precz ze stereotypami"

Gość Smutna kobietkoooo
żeby sobie poprawić nastrój i nauczyć sie pozytywnego myslenia koniecznie obejrzyj film dokumentalny pt SEKRET polecam wart własnie dla zdołowanych

Gość overpower
ja też wrócilam z zakupów i jestem smutna super przeceny a mi sie nic nie podobało :(

chyba masz racje, ale... dzis bylam na slubie kolezanki- czulam sie jak sierota jakas- znow sama... roza w reku, lezka w oku- patrzylam na szczesliwe (?) dziewczyny- kobiety wokol ze swoimi polowkami- masakra! usmiechalam sie- jak zawsze; bylam sliczna, milutka... i sama!!!

Gość jedno powiem tylko
Dziewczyny moze na waszych twarzach jest wypisane,ze jestescie nieszczęśliwe??????Zastanówcie się,wyjdźcie do ludzi i bawcie sie dobrze nawet bez prywatnej połówki,jestem pewna,ze zaraz jakis fajny facet was zauważy.

to nie jest takie proste- pieknie iprosto sie o tym pisze, lecz nijak sie ma do rzeczywistosci

Gość szukam Ciebie
dieta=brak sexu :( jestem postrzegana ze osobe wesołą i szczęśliwa, tylko w środku cierpię... spotykam mężczyzn chcacych tylko sexu moze faktycznie trzeba zmniejszyc kryteri ze względu na sex hahah ale ja nie jestem na tyle silna psychicznie, zeby tak zrobic, chociaz juz zaczynam nad tym sie zastanawiac... wiem, można przewartościowanie zrobić, ja juz jakis czas temu to zrobilam:)

Gość szukam Ciebie
może jasniej, nie jestem na diecie, po prostu nie mam sexu, to przenosnia byla:)