Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiamonisia

rosnacy brzuszek..co sie dzieje????

Polecane posty

Gość monisiamonisia

witam ok miesiac temu odstawialm tabletki od tego czasu pare razy kochlismy sie:) robilam test ok tyd po stosunku(negatywny) i tydien temu(tez negatywny).. jesli bralabym tabletki dzisiaj powinnam dostac okres, ale nie wiem jak to bedzie po odstawieniu...moje pytanie jest troszke glupie:P otoz urosl mi brzuszek i to dosyc mocno( tak na ok 4 mies ciazy mniej wiecej wyglada) chociaz jem niewiele wiecej niz zwykle.. nie wiem za bardzo co jest przyczyna bo przeciez w 1 mies ciazy jest nierealne takie powiekszenie chyba no i te testy.. jesli ktos cos wie to bardzo prosze o rade:)

mozliwe ze tak Twoj oganizm zareagowal na brak tabletek.. w koncu to brak hormonow... a tak na marginesie... wykonaj jeszcze jeden test... w dniu spodziewanej miesiaczki... czyli dzisiaj ewentualnie w najblizszych dniach... czasami zaraz po odstawieniu tabletek zdarza sie zajsc w ciaze.. ale sa to naprawde baaardzo nieliczne przypadki:)

Gość Borysówna
chyba jednak za dużo jadłaś

Gość monisiamonisia
wlasnie wiem i ten brzuh mnie bardzo zastanawia:) bo kurcze naprawde mocno urosl ale praktycznie z dnia na dzien mzoe od tyg niecalego tak mam... zawsze tak mialam jak np sie troche najadlam ale i tak byl mniejszy a rano zawsze plasciutki a tu rano wstaje i brzuch taki sam:D no a tabsy odsawilam mies temu..

Gość monisiamonisia
borysowna naprawde jem niewiele wiecej niz zawsze.. no i tak jak mowie nawet jak sie w dzien najadlam to rano juz byl plaski calkiem...

Gość monisiamonisia

Gość monisiamonisia
jesli ktos moze cos wiedziec jescze na ten temat to bardzo prosze o opinie:)

Gość monisianonisia
hmm nie wiem czy to ma jakis zwiazek ale bardzo bola mnie piersi... jak bralam tavsy nie czulam bulu przed braniem boaly przed okresem ale nie tak dlugo jak teraz...

Gość fdbghshbgd
nie gadajcie glupot, przez pierwsze 3 miesaic po odstawieniu hormony tak skacza ze wlasnie najlatwiej jest zajsc w cize do tego czesciej mnoga,jesli wszystko jest i bylo ok przedtem to organizm zareaguje natuchmias nadrabiajac stracane owulacje,dlatego lekarze kaza uspokajac hormonyy 3-6 miesiecy przed zajsciem w ciaze! ps. jestem lekarzem wiec nie wypisujcie glupot

Gość monisianonisia
wiec jesli mozesz to pomoz mi bardzo cie prosze:) bo ja naprawde jestem zdezoroentowana...

Gość fdbghshbgd
wiesz to moze byc jak pisaly wczesniej rekacja na odstawinie tabletek, w ciazy nie powinnas byc skoro testy nie wykazaly niczego ale dla pewnosci zrob jutro rano i za tydzien, wtedy powinno byc wszystko jasne i testy beda wiarygodne.moze tobyc rownie dobrze rekacja leit na pokarm spruboj zminic dzite na warzywka i biale mieso przez 2-3 tygodnie i nie pic nic gazowanego bo od tego tez wypycha brzuch.jesli nie bedziesz w ciazy co wykaze test i dieta nie poskutkuje to idz do ginekologa i gasto.

Gość monisianonisia
wiesz jem to co zwykle wiec mysle ze nie to... test robilam ostatnio tydzien temu wiec tydzien ptrzed spodziewana miesiaczka i jakies 3 tyg po pierwszym stosunku po odstawieniu abletek. dzisiaj lub jutro planowow powinien wystapic okres ale wiem jak to moze byc po odstawieniu tabletek...i nawet jesli pilam napoje gazowane w ogromnych ilosciach rano brzuch byl plaski a teraz naprawde male ilosci napojow pije..

Gość fdbghshbgd
mysle ze to poprostu reakcja hormonalna, lub zatrzymywanie wody w organizmie co bardzo czesto wystepuje przy braniu tabletek i zaraz po odstawinu, przez jakis czas widac skutki uboczne ale to mija z czase, narazie nie ma sie czym martwic, zrob test jutro lub pojutrze potem za tydzien i jesli do miesiaca nic si nie zmieni udaj sie do swojego lekarza

Gość monisianonisia
dziekuje ci bardzo:) przytylam podczas brania tabsow ale po odstawiniu xzauwazylam male schudniecie..

Gość fdbghshbgd
wszystko powinno sie uregulowac niedlugo,nie martw sie

Gość monisianonisia
wiem wiem ze trzeba czasu na to:) jesli nie dostanemiesiaczki w najblizszych dniach to zrobie test ponownie, dziekuje ci bardzo za rady:)

testu nie robi się tydzień po stosunku. Dopiero jakieś dwa i pół tyodnia po MOŻE być wiarygodny ale nie musi.