Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naori

Zaczynam od dzis-kto dołącza?

Polecane posty

Hello:) u mnie efekty sa tylko nie wiem czy to nie wina wagi:/ bo 3 razy wchodze i 3 rozne wyniki kurcze:/ musze chyba jakas nowa zakupic-albo wejsc na nia dopiero za jakis czas jak juz bedzie jakas istostna roznica:) a ze bedzie to gleboko wierze:)

Hej no ja rozpoczęłam i porażka po dwóch dniach ~!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstyd mi to napisać, ale właśnie zjadłam wielką bułką ( oczywiście z górą towaru ) no i pół paczki delicji :( chyba dostanę ok. bo takie ataki mam tuż przed, albo sama się tak bezsensu usparwiedliwiam, od jutra zaczynam od nowa....... tylko jeszcze nie wiem, jak, ale zaczynam na nowo :( kolejny raz :(

Gość ZABKA05
WITAM no dzień minął już na szczęście zjadłam tylko puł bułki rano a potem ok 16 jedna i to wszystko znajomi znowu nas odwiedzili ale dzis z 2 piwkami na osobę nie stety ja nie wypiłam dzis już od mówiłam wszystkiego wciagu dnia sobie odmawiam no to tego piwka tez musiałam nie ma mocnych jak dieta to dieta moze wciagu tyg sobie pozwole ale jeszce nie wiem a jak u was? pozdro!

Gość ZABKA05
no ja dzis 2 skibeczki chlebka i kawka pozatym jak narazie nic wiecej a jak u was nic nie słychac pusto tutaj jakoś .POZDRAWIAM