Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Naori

Zaczynam od dzis-kto dołącza?

Polecane posty

Hej:) To moj pierwszy post na tym forum bo stwierdzilam ze mam juz dosc tych dodatkowy kilogramow i zaczynam odchudzanie tu i teraz:) Waze 85 kg:( a chcialabym 65 (jednak pierwszy moj cel to zgubic przynajmniej 10;) mam zamiar jesc 5 malych posilkow dziennie, powiedziec \\\"pa\\\" m.in. slodyczom:) i cwiczyc:) Kto sie przylacza? buziaczki i czekam na \\\"wspoltowarzyszki niedoli\\\"-hihi:D

Gość scotianka
ja sie dolączam....tez zaczelam od dzis-diete stillmana...jest ciezko:/

Gość grubaska30
witam,,również się przyłaczam do was.Mo ja waga to równiez 85kg a chciałabym 70:)CIĘŻKO

Gość ZABKA05
no witajcie ja tez właśnie jestem po ćwiczeniach moja waga 69 kg a wzrost 165cm.POZDRAWIAM A CO ZAMIERZCIE ROBIC JA MŻ I TROSZKE WIECEJ RUCHU!

Gość Entera
Cześć jak można to ja też chcę z Wami. Ja ciągle zaczynam ,może teraz bedzie lepiej,i uda mi się. Zawszejest lepiej razem.

Gość scotianka
ja jestem dzis 1szy dzien na diecie stillmana. Jest mi cholernie ciezko,odczuwam straszne pragnienie, jest mi niedobrze, i nie moge zyc bez kawy-nie wiem czy ta dieta naprawde mnie odchudzi...a musze szybko zrzucic bo po urlopie nie wchodze w spodnie-masakra! powtarzam sobie ze tym razem dam rade, bo zawsze przegrywam:( poddaje sie przy najmniejszej trudnosci... ale do cholery chce w koncu byc znow ta szczesliwa dziewczyna sprzed 2 lat no!!! Musze dac rade! Heeeeelpppp!!! Dodam ze mam do zrzucenia 20 kg!

O jak fajnie ze jest nas wiecej-damy rade:) Ja wlasnie jestem po cwiczeniach-ale sie wypocilam-teraz uzupelniam plyny:) a wiecie co-co to znaczy \"MŻ\" ja tu nowa jestem i nie wiem \"o co loto\" :) buziaczki :*

Gość scotianka
mz-mniej zrec nzt-nie zryj tyle :D

Gość dosadna
ja też waze 53kg a chce 50kg

Wiecie co-duzo lepiej sie czuje jak wiem ze jest ktos kto tez bedzie walczyl:) razem na pewno damy rade;) bedziemy sie nawzajem dopingowac-wierze ze bedzie dobrze:) Grubasko-mamy ten sam start-co planujesz robic zeby sie "TEGO" pozbyc??:) bo ja, podobnie jak ZABKA MŻ+ĆW:) scotianko-razem na pewno damy rade:) ja tez chce cofnac czas o dwa lata:)

też z wami pogadam, chcę schudnąć, stosuję dietę od 4 dni ale waga stoi w miejscu :-( może się ruszy kiedyś

Hej ja zaczęłam dzisiaj, mam do zrzucenia 5 kg. ale wiem, że nie dam rady chodzić głodna, bo za każdym razem jak tego próbuję to o ej właśnie godzinie mam atak na lodówkę.... co jest bezsensu Postanowiłam, że od dzisiaj nie jem po 17...i zwracam uwagę na to co jem, przede wszystkim minimum chleba, a jak już to pełnoziarnisty, dużo owoców i warzyw, acha no i śniadanie codziennie to samo... pyszne niskokaloryczne musli z jogurtem Dzisiaj na razie dałam radę, zobaczymy jak jutro

acha wypisałam sobie wszystkie produkty co mają mało kalorii, i z nich coś kombinuje - teraz super sezon dużo pomidrów, ogórków itp.

Gość od jutra nie od dziś
ja zaczynam od jutra

Gość scotianka
naori to moje gadu- zaklikaj do mnie....2491678

takie pytanie, jak chcesz ćwiczy c? tzn co? biegi> czy siłownia?

Mam zamiar jakis konkretny aerobik zaczac, rolki, rower i moze sie przelamie z bieganiem...

no ja też chce zacząć biegać, podobno to najlepsze

Gość ZABKA05
WITAM JA DZIS DRUGI DZIEŃ NO WIECIE CO U MNIE JEST TAK ZE JA RANO MUSZE WYPIĆ KAWKĘ NIE DAM RAD BEZ NIEJ żYĆ POTEM W POŁUDNIE TEŻ NO DZIS WSTAŁAM O GODZ 8.00I JAK NARAZIE WYPIŁAM KAWKE I ZROBIŁAM GRYZA BANANA I ZJADŁAM 3 MALUTIE CIASTECZKA MYŚLE ZE NIE POKUSI MNIE JUŻ DZIS WIECEJ NIC SŁODNKIEGO MYSLE Z EBEDZIEMY SIE KONTAKTOWAC CAŁY CZAS I RAZEM BEDZIE NAM LEIEJ PISZCIE CO ZJEDLIŚCIE DZIS DZIS .TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYTKICH NAPEWNO SIE UDA! Ps.Przepraszam ze pisałąm duzymi literkamy aha i nie zwracajcie uwagi na mpje błędy pozdrawiam pa

Widzę, że chętnych do odchudzania nie brakuje! Super! dziewczyny wszystkie mamy ten sam problem - nadwaga. Mniejsza lub większa ale nie lubimy tych kilogramów. Cóż. Ja tydzień temu podjęłam decyzję aby zrzucić nadbagaż ale...pojawili się znajomi i zaproponowali grila( kurka, czy to telepatia, zawsze, zawsze kiedy chcę ograniczyć kalorie przytrafiają się nagłe imprezy).Pożarłam kiełbaskę, potem drugą do tego alkohol i ... wyrzuty sumienia i kac moralny (i nie tylko) dnia następnego. Co do biegania jako formy ruchu przy nadwadze, to nie polecam- lepsze są długie ( minimum 40 minut) spacery w umiarkowanym tempie.Ja dziś wybieram się na rolki.Hejka

Widzę, że chętnych do odchudzania nie brakuje! Super! dziewczyny wszystkie mamy ten sam problem - nadwaga. Mniejsza lub większa ale nie lubimy tych kilogramów. Cóż. Ja tydzień temu podjęłam decyzję aby zrzucić nadbagaż ale...pojawili się znajomi i zaproponowali grila( kurka, czy to telepatia, zawsze, zawsze kiedy chcę ograniczyć kalorie przytrafiają się nagłe imprezy).Pożarłam kiełbaskę, potem drugą do tego alkohol i ... wyrzuty sumienia i kac moralny (i nie tylko) dnia następnego. Co do biegania jako formy ruchu przy nadwadze, to nie polecam- lepsze są długie ( minimum 40 minut) spacery w umiarkowanym tempie.Ja dziś wybieram się na rolki.Hejka

Ja juz jestem po sniadanku: sałatka z pomidora i świeżego ogórka+malutka kromeczka razowego chlebka. A poza tym mięśnie bolą po wczorajszych ćwiczeniach-ale to dobrze:) znaczy ze pilnie cwiczylam-hihi:D

Gość nie łaczyć pomidora z ogórkiem
nie łączyć pomidora z ogórkiem!!

Halo! gdzie sa wszystkie dzielne kobietki;)co z wami?-jak minal dzisiejszy dzien?? u mnie calkiem calkiem-choc nie wytrrzymalam i zjadlam taki mikroskopijny kawaleczek ciasta-ale naprawde byl malutki;)

POlecam dietę nowojorską. Naprawdę nie czuc głodu i efekty są bez efektu jojo:)

Witaj Naori:) u mnie juz drugi dzien diety za mna....jestem glodna jak wilk...ale to juz 2gi dzien...jutro3ci i juz najgorsze za mna-dieta rozpoczeta... szkoda ze jeszcze efektow zero...

Gość ZABKA05
WITAM ...no za mna tez 3 dzien dziś leci no a wkurzyłam sie bo wchodzac na wagą mam jeszce pare gram wiecej niż wczoraj miałam aha no jakoś dietka zleciała wczoraj nie obrzerałam się ale na koniec dnia wypiłam jedno piwko bo znjomi przyszli no i jak nie mogłam odmówić ale już nic nie jadłam od godz 16....POZDRAWIAM