Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinek92

Dziewczyna heh........

Polecane posty

Gość marcinek92

Witam wszytskich jestem tu nowy ;PP No więc mój problem polega na tym że się zakochałem w koleżance z obozu ;)) Mamy ze sobą kontakt (gg, nk), ostatnio się spotkaliśmy na dniu rodzinnym w Tychach... pogadaliśmy ze sobą chwilkę ;DD Zacząłem z nią sms, fajnie mi się z nią rozmawia...Ale od paru dni nie odpisuje na sms i zaczęła mnie unikać na gg, tak mi się wydaje.. dlaczego ?? Może dlatego ze byłem zbyt nią zaciekawiony heh... Nie jestem pewien czy ma chłopaka, ale chyba nie. Sam nie wiem co mam robić... Pozdro ;P

Gość oooooo takk
masz 16 lat:O?

Gość glupis nie mow jej
bo cie oleje

Gość za pare dni wyslij
dosc oficjalnego smsa co u niej slychac czy cos. ale nie nagabuj ja .pewnie czuje sie osaczona

Pewnie tak heh.... Dzięki za rady ;DD Jak myślicie napisać jej sms, czy chciała by się ze mną spotkać ale to później ??

Odezwała się wczoraj wieczorem i przeprosiła ze się nie odzywała, wiec sobie trochę popisaliśmy ;)) Ale dzisiaj rano już nie odpisała na sms napisałem: Całuje oczęta jeżeli jesteś uśmiechnięta. Co tam słychać ?? NA gg tez się nie odezwała ani odpisała heh... Chyba murze dać sobie spokój ale to trochę trudne......

To zadzwoń do niej... Jejku no!!! Przez sms i gadu dużo inaczej może wszystko wyglądać. Zadzwoń, porozmawiaj, zaproś gdzieś. Jeżeli Ci odmówi to będziesz wiedział jak jest

Wiem, że to nie jest takie proste. Ale pomyśl, to tylko telefon, ona nie widzi czy Ci się rączki trzęsą itp. A z punktu widzenia kobiety uwierz mi, że to zmienia całkowicie postać rzeczy - telefon czy sms. Powodzenia!

Za często, napisze raz sms a jak nie odpisze to więcej już do niej nie pisze hehe ;DD Ale zawsze odpisuje na jej sms, choć ja do niej pisze... Na razie nie będę się odzywał ,jutro zadzwonię i spytam się czy się ze mną omowi na spotkano... Tylko jak ja o to spytać ??? ;PP

No normalnie :-) Spytaj się, czy nie chce się z Tobą spotkać? Na spacer na przykład. Miłe na początek. Będzie dobrze, tylko się nie stresuj. Ona pewnie czeka na telefon od Ciebie :-)

Zmówimy się gdzie się spotkamy ;)) Ciekawe czy ona coś do mnie czuje, może mnie oleje i tyle heh.... Nawet nie wiem czy ma chłopaka ale chyba nie.... nie pisała by ze mną sms ;PP

Hehe.....Zmówimy się na spotkanko w jakim mieście Tychy, Pszczyna ona ma blisko i ja :PP Nie wiadomo czy będzie chciała wogule....

Pisanie smsów nie świadczy o braku chłopaka :-) I jedź do niej! A nie gdzieś na trasie :-)

Kurcze dalej się do mnie nie odzywa heh.... Sam nie wiem, może lepiej zaproszę ja do kina ?? Jak myślicie ;PP

Nie mogłem telefonicznie więc wysłałem sms z pytaniem, czy dała by się zaprosić na spacerek lub do kina ;PP

Drogi kolego! Nie pyta się czy chce iść do kina lub na spacer! Tylko jedno z nich. :-) I nie załatwiaj tego przez sms:-) I co odpisała Ci coś? Daj znać :-)