Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alimaczek14

WŁOSKI ! help

Polecane posty

Gość alimaczek14

mój problem polega na tym że mam włoski na rękach [co prawda są jaśniutkie i nie widać ich tak, ale są długie];/ nie wiem czy można je depilować? po drugie jak na swój wiek [15 lat] mam też dłuższe włoski na karku czy szyi...:( ;/ też bardzo jaśniutkie ale drażni mnie jak na nie patrzę:/ moje koleżanki nie mają aż tak długich... nawet troszkę mam w okolicach pępka.. nie wiem jak to depilować i czy warto... bo jeśli odrosną to bedą czarne.. strasznie też nie lubię ich na mojej twarzy.. moja koleżanka mówi że moge to depilować [ona też takie miała ale pozbywa się ich plastrami czy jakoś tak -podobno to boli a efekt nie jest zadowalający-] jak usuwać "wąsy'' z twarzy? proszę o pomoc...:(

Gość Przerwa w mózgu80
wąski z twarzy usuń plastrami zakupionymi np z rossmana rąk karku i szyi nie gol mi czasem wyrasta na szyi jeden długi czarny to traktuje go pęsetą brzuch możesz golić ja mam na brzuchu czarne to wyrywam poczytaj na topiku o masie cukrowej to domowy przepis na depilacje za darmo :) pozdrawiam

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
nie ruszaj tego, bo odrosna Ci czarne i mocniejsze i dopiero bedzie problem jak bedziesz musiala golic sie codziennie, ja też mam na brzuchu, nawet ttoche czarnych , ale wole z tym nic nie robic. jak cos to pasta cukrowa albo woskiem ale nie golarka!