Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna mama jedynaka

Chcę zawrzeć nowe znajomości - odezwijcie się mamy

Polecane posty

Szukam dziewczyn, kobiet, matek, ale również panów wychowujących dzieci i chcących porozmawiać, niekoniecznie o rodzicielstwie, ale o wszytskim co nas dręczy, z czego jesteśmy dumni, czym chclibyście się ze mną podzielić.

cześć nie wiem czy będę odpowiednia ponieważ dopiero zostanę mamą

pewnie, ze się nadasz ;) Zapraszam wszystkich, nawet tych, którzy o dzieciach dopiero myślą :)

kaja43 - w którym miesiącu ciąży jesteś?

O!! To właściwie sam początek :) Jak się czujesz?

Czemu strasznie? Coś Ci dolega czy może psychicznie nie jesteś przygotowana?

Czesc dziewczynki:) Ja jestem mama dwojki szkrabikow,jeden wiekszy drogi mniejsz.

Witajcie dziewczyny!!! ja jestem mamą trójki dzieci najmłodsze ma 9 m-cy mogę się przyłączyć??

samotna mama gdzieś sie zapodziała a więc odpowiem w jej imieniu jasne że możesz im nas więcej tym lepiej

zapodziałam się bo synuś wołał mamusię ;) od dwóch dni ma jakieś "koszmary" i chce żeby z nim poleżeć :O

kaja43 - ja na szczęście porzetrwałam ciążę bez specjalnych komlikacji, tzn. takich utrudniającyhc życie w sposób poważny ;) Ewcia 24 - w jakim wieku są Twoje dzieci? Anka12 - najmłodsze 9 m-cy, a starsze?

Gość mama MARTYNKI
Witajcie!! Ja mam 11 miesięczną córunię. Właśnie próbuje sama chodzić ale jeszcze chyba kilka dni będzie się uczyć... Pozdrawiam mamuśki , te przyszłe też :)

Witajcie o poranku ;) Jak się dziś czujecie?

Witajcie ja czuję się nie źle już przywykłam do sytuacji że nie mogę się wyspać bo mały alarmuje co 2 godziny do picia ze starszymi takiego problemu nie miałam.A co do starszych to 7 i 8 lat pozdrawiam wszystkie mamy

Hej,witajcie :) Moj starszy synek ma 5lat,a mlodszy synek 2miesiace. Troszke stresow mam z tym mlodszym,bo od poczatku cos biedny. najpierw w szpitalu,dostal straszne potowki,na calym ciele,pozniej dupcia mu sie odparzyla od popuszczania kupki,no i teraz od tygodnia dowiedzialam sie ze ma skaze i nadodatek znow parzace kupki i dotegodoszla przepuklina pepkowa,takie biedne to moje dzieciatko :( dodam ze pierwszy syn byl zdrowy jak ryba zero zmartwien,a ja sobie tak mowilam ze skoro pierwszy taki zdrowiutki do drugi bedzie chorowitek,i sobie wszystko sama wyklepalam.

Cześć dziewczyny !!!!!! co porabiacie w te upały zapomniałyście już o naszym topiku?? ja mam trójeczkę to najbardziej jestem zajęta a mimo wszystko siadam czasem na kompa jak najmłodsze śpi> Pozdrawiam wszystkich miłego dzionka życzę

czesc dziewczyny mozna sie dolaczyc? Jestem mama 13,5 miesiecznej rozrabiary ;)

witajcie!! właśnie skończył się mój dyżur przy dzieciakach siostry małe łobuziaki wykorzystują ciotkę jak tylko mogą

my jestesmy z wojewodztwa slaskiego.moj starszy synek szaleje,na podworku,a mlodszy lezy sobie i bawi sie raczkami:) a Ty skad jestes?

A my jesteśmy z małopolski. Moje starsze się nudzą a młodszy chce chodzić i zamęcza wszystkich a szczególnie mnie