Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xantia098

Przygotowanie do analu.

Polecane posty

Gość xantia098

Jak wygląda wasze przygotowanie do analu czy zawsze stosujecie lewatywę?? Bo maoim zdaniem to jest nie odzowne. A jeśli tak to w jaki sposób ją wykonujecie i ile razy ile wody wlewacie??

Gość kokodzambo i do przodu
to moja metoda :classic_cool:

Gość Jenna1234
Jak już rżnięcie w dupsko to wiadomo że najpierw lewatywa:) nie mam jakiegoś specjalnego przyrządu, ale wlewam w jelita około 2 szklanki wody za pomocą strzykawki. I to wystaczy...

Gość xantia098
a co myślicie o rurce od prysznica??

Gość xantia098
Robisz to z partnerem tzn czy on robi Ci lewatywę czy sama wcześniej przygotowujesz sie bo słyszałam że sama lewatywa może być podniecająca więc tak się zastanawiam czy nie było by fajnie gdyby to on nad wanną wlewał we mnie wode. Dokładnie mnie wyczyścł a potem sex bez żadnych niespodzianek:)

Gość tak najbardziej podniecające
będzie jak zaraz po wlaniu wody złapie cię sranie i strzelisz mu w ryja rozmoczonym w wodzie gównem:O🖐️

Gość xantia098
nie nie chodzi mi o to że siadasz na wannie on podłancza Ci eza i cię płucze wszystko wylewasz do wanny i spłukujecie. Ale podobno strumieniem wody można się zajebiście pobudzić w pupie on może obserwować i dotykać twój brzuch jak się wypełnia woda a potem opada.