Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_netkaaaaaaa

pieprzone drogi

Polecane posty

Gość lu_netkaaaaaaa

wracajac z wakacji w 1 miejcowosci kladli dzien wczesnij alfalt, poypali to kamieniami 1-2cm srednicy, jechalam baaaaaaaardzo wolno, a gosc z naprzeciwka nie, mam peknieta szybe i 2 dziury w lakierze na dzrwiach :(((

trzeba było robić zdjęcia i gmina by Ci z własnego ubezpieczenia to zrobiła. Znajomy na rynku w naszej pod Warszawskiej miejscowości zahaczył autem o drut leżący pod urzędem gminy i porysował bok (błotnik i drzwii) i zniszczył oponę. Za wszystko mu oddali, nawet trochę na tym zarobił, bo znajomy lakiernik mu tanio pomalował te dwa elementy :)

Gość lu_netkaaaaaaa
to bylo 250km od domu :O ale ejste wk........ bo samochod lakierowany z zeszlym roku (((

wiesz, z lakierowanym autem to tak czy inaczej odprysków nie unikniesz. Ja już się przyzwyczaiłam, że każdy pieprzony kamyczek, obijający się o karoserię to potencjalny odprysk. :) Nigdy więcej nie kupię auta zanim dokładnie nie sprawdzę czy lakier w całości jest oryginalny, bo takiemu byle kamyczek nie straszny :) Jak przypadkiem masz AC w linku to Ci szybę zrobią za darmo bez utraty zniżek :)

Gość lu_netkaaaaaaa
mam w pzu , kurde napisalabym do tej =gminy, ale co mi to da, a poza tym nie wiem dokladnie w jakim miejscu, jak to sie stalo, automatycznie odechcialo mi sie jechac dlaej, a mialam jezcze 200km przed soba :O

no niestety tak bywa :) ważne, żeby odprysk na szybie nie poszedł dalej, a do śladów po kamyczkach się przyzwyczaisz, zobaczysz :) Rozumiem co czujesz, bo ja za pierwszym razem jak zobaczyłam dziurę po kamieniu to myślałam, że padnę z wrażenia :) A pierwszy i jak na razie jedyny odprysk na szybie zaliczyłam już w powrotnej drodze z okolic Bydgoszczy, jakąś godzinę po tym, jak kupiłam auto :D

Gość lu_netkaaaaaaa
niedlugo mam przeglad, mowil znajomy, ze moge nie dostac przedluzenia (

jak to tylko odprysk to luz ;) nie może być pęknięta, wtedy mogę robić problemy. Z tego co słyszałam odpryski można czymś tam wypełniać, poszperaj w tym temacie :)

Gość lu_netkaaaaaaa
o nie, sorry, aj nie mam na szybie odprysku, ja mam zbita troche, taka gwiazdke na 2cm-3cm

to będzie szło dalej peknięcie... prawdopodobieństwo, że przedłużą Ci przegląd jest minimalne, bo nie mają prawa, to zagraża bezpieczeństwu bo to pójdzie potem po całej szybie

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaa
moze sie samo cos tac, tzn moze nagle peknac? :(

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaa
wielbiciel a ploty mowi ci to cos :O

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaa
znaczy płoty miejscowosc, moze bombe jakas rzucisz :O

a to było jeszcze sporawy kawałek za :D miejscowość Więcbork :D

Gość lu_netkaaaaaaa
dodam że od tego kamyka dziewictwo też poszło się .... :( 🖐️ i kto mnie teraz zechce 😭 ?

lu_netkaaaaaaaaaaaa ---> Płoty... to pod Szczecinem, kawał drogi ode mnie :p kro ---> no popacz, mam tam rodzinkę :) I co za furkę _se_ kupiłaś? :D

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaa
hmm no tak kolo gryfic jakos, ale mijalam gdzies tablice na bydgoszcz :D

peknąć nie powinno nagle, ale napewno powoli peknięcie będzie się rozchodzić wzdłuż całej szyby... mój znajomy tak ostatnio miał, właśnie od małego kamyczka peknięcie na całą szybę się zrobiło, a to jest niedopuszczalne, nawet jak policja by zatrzymała nie możesz mieć pekniętej szyby bo mogą Ci dać mandać bądź co gorsza zabrać dowód rejestracyjny nawet taka szyba jest do wymiany

Gość lu_netkaaaaaaaaaaaa
;( nie zalamujcie mnie, wlasnie stracilam lacznie 500zl na wymiane 2 amortyzatorow :(

a nie puściłam Ci fotki z Czarnym przypadkiem? :D Mężczyzna powinien wiedzieć co to za auto :D ja większość modeli rozpoznaję z daleka, kiedyś z kumplem się tak bawliśmy w rozpoznawaniem aut i niestety wymiękł :D Mam nadzieję, że ten cwaniaczek od którego mam auto to nie Twoja rodzina bo mu wiszę wpierdol za beznadziejnyi lakier :D

kro ---> puściłaś i wiem co to, ale skąd miałem wiedzieć, że o nie chodzi? :p Na pewno nie moja rodzina, więc bez obaw ;) lu_netkaaaaaaaaaaaa ---> cóż, chcesz mieć wóz, trzeba płacić... czasem ;)

heh ;) Czarny to moje ukochane dziecko i następny też będzie taki sam, tylko 1,6, bo pojemność 1,3 na moje rajdowe zapędy to zdecydowanie za mało :D

lu_netkaaaaaaaaaaaa samochody to skarbonka bez dna, ciągle coś jest nie tak, a nieraz jeden mały kamyk może nas sporo kosztować

no jakie? :D ja ostatnio jak by tu przytulić zamiast wspomnianego 1,6 dwuletnią, Eclipse w kolorze głębokiej metalicznej pomarańczy.... :D