Lord_Cas 0 Napisano Sierpień 3, 2008 mam pytanie jak bedę robić mojej dziewczynie minete a ona mi loda może ona zajć w ciąże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grgrfdhckjncjnsvjsn Napisano Sierpień 3, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość idź spać dziecko Napisano Sierpień 3, 2008 a zanim się zabierzesz za seks, to poucz się trochę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość znafca ginekologiczny Napisano Sierpień 3, 2008 oczywiscie, że może zajść w ciążę jak wyliże ci dupala to też zajdzie a ty liżąc ją zapłodnisz ją śliną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lord_Cas 0 Napisano Sierpień 3, 2008 to sie ucze własnie pytam sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bdh Napisano Sierpień 3, 2008 odpowiedź na twoje pytanie to: nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lord_Cas 0 Napisano Sierpień 3, 2008 ale masz pewnosc na 100% bo jesli sie mylisz moze byc nie przyjemnie chyba przejde sie do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolka125 0 Napisano Sierpień 3, 2008 na 100% nie ale radze Ci jeszcze torche dorosnac bo cos wydaje mi sie ze jestes jeszcze niedojrzaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lord_Cas 0 Napisano Sierpień 3, 2008 wiem ale chcemy obydwoje tego a kobiecie zwłaszcza takiej jak ja mam to się nie da odmówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach