Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze kawy Senseo...

kawa senseo.. okropna!

Polecane posty

Gość nienawidze kawy Senseo...

nie wiem czy ja jeszcze ludzie co ja lubia. Ja jej nienawidze. Wczoraj znajoma mi ja zaserwowala i z grzecznosci wypilam, ale smola... okropna. Lubie kawe z automatu ze smietanka pycha.

Gość Jozek...
ja tez nie pije tej kawy jest bez smaku, gesta az w gardle stoi

Gość to jakaś podróba kawy Saeco
???

Gość ja..
tak masz racje z ta kawa jest nie zabardzo dobra. Drogi aparat i wedlug snobow musi byc dobra

a ja mam aparat do kawy senseo:P lubie te kawe i zawsze dodaje do niej gorace mleko. ah i wcale nie jestem snobka:P Wy pewnie nie przyzywczajone do takich kaw skoro zwykle pijecie parzona po turecku:D

a ja lubie kawe po turecku ze smiatanka i cukrem ale senseo tez lubie sobie wypic jest tyle jej gatunkow,ze kazdy moze znalezc cos dla siebie:)do tego smiatnka badz mleko i jest pyszniutka:)

Gość zgadza się paskudna
piłam taką w kapsułkach, obrzydlistwo :P najlepsze są kawy lavazza np. pienaroma, roboona w automacie do kawy :)

a ja lubie kawe po turecku ze smiatanka i cukrem ale senseo tez lubie sobie wypic jest tyle jej gatunkow,ze kazdy moze znalezc cos dla siebie:)do tego smiatnka badz mleko i jest pyszniutka:)

Ja bardzo lubie Senseo, szczegolnie o smaku Mokka. W ogole mam Senseo juz ze 3 lata i dla mnie jest to prawdziwa kawa: mocna i dobra :) PIje czarna, bez niczego.

Gość Wygląda na to
Myrewinie, że jestem w wieku Twojego dziecka. :D Teraz mi głupio, bo kiedyś Cię próbowałam kokietować. :)🌻