Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PageRank

A cycki i tak nie chcą rosnąć!

Polecane posty

Gość PageRank

Miseczka A jest na mnie dobra jeśli ma grube poduchy! mam 170 i waże 55 kg to jest chyba w sam raz! Kiedy chudne moje maleństwa jeszcze się zmiejszają ale kiedy tyje ani drgnął! Przytyłam 6 kg,bo ważyłam 49 a to nadal jest A ! Nie jestem żadną szkapą. Mam boczki dość spore od tego,że tak tyje,ale dlaczego to nie może iść mi w cycki ;(( Jestem załamana,bo wiem,że mój facet woli większe cycki mimo,że akceptuje moje chce żeby były większe ;( Nie tylko dla niego ale dla samej siebie bo czuje się mało atrakcyjna. Źle wyglądam w bluzkach z dekoldem musze nosić takie pod szyje :O Sami zobaczcie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04df14c4fabd8f2a.html Załamana jestem. Myślałam o tym żeby jeszcze przytyć ale nie chce być gruba,grubsza od swojego chłopaka ;/

Gość silikon
to se wsadz silikon chirurgicznie :D

Gość PageRank
Nie chce być sztucznaa

Gość PageRank
Ale Ty go trzymasz w spodniach i nikt nawet nie zauważy jaki jest mały! ja sie wstydze nawet na plaże pójść...na górze za mało,na dole za dużo...

Gość PageRank
nie chodzi o tyłek bo mam wg mnie okej ;) Chodzi,że mam duużoo tłuszczuu na boczkach ,który za groma w cycki nie chce iść :O

to nie problem z piersiami tylko z wiara w siebie :) glowa do gory! a nad boczkami popracuj - wiecej sportu!

Gość Leśny
Babo jedna.... masz śliczne piersi. Facetom bardziej od melonów podobają się jędrne kształtne piersi. Ewentualnie duże piersi babek z rozkładówek które z naturą mają niewiele wspólnego. wytwór chirurgii i grafików. Wbij se do głowy: są ładne, a że mniejsze niż ty byś chciała..... A wogóle to skąd wiesz że twój facet woli większe? bo się gapił na inne..... Jak znajdziesz faceta co się nie gapi na inne cycki to będzie podejrzane :P

Gość mam podobne.........
i jakoś żyję. Wystarczy kupić odpowiedni stanik (nie jakieś super grube poduszki), który je wyeksponuje. Noszę bluzki z dekoltem i ładnie to wszystko wygląda. Na basen też chodzę. O dziwo bardzo łatwo znaleźć strój kąpielowy na takie maleństwa. Wszystkie S są dobre i biust chociaż mały, wygląda zachęcająco. Mój facet też jest zadowolony. Nie masz co się przejmować.

Gość E_MAN_68
nie przejmuj się ,one są bardzo fajne , a jak twój facet ich nie akceptuje to z niego zrezygnuj,nie zasługuje widocznie na ciebie.Małe jest piękne...!

Gość PageRank
Ale dlaczego tłuszcz zamiast w cycki idzie mi na nogi i brzuch? :O

jak nie zaczniesz dbac o swoj brzuch i boczki to pojdzie potem w tylek i dopiero bedziesz miala zmartwienie. a poza tym trudno dyskutowac o Twoich boczkach, brzuchu i pupie jak ich nie widzimy

tak jesteś zakodowana genetycznie i nic nie zrobisz Pogodz się z tym i jak facet nie akceptuje poszukaj takiego ktoremu się podobaja małe cycki a jest ich dużo

Gość cycki nie są złe
wierz mi ze widziałam u dorosłych kobiet duuużo mniejsze:o praktycznie same sutki-to jest dopiero kalectwo. Twoje są ok;)

Gość ja1991
ja pierdole....zajebiste cycki masz. Ja nie dosc, ze mam ogromne bo miseczka C ....(przy wzroscie jakies 1.60) to jeszcze jedna piers mam wieksza i sutki mi sie rozlaza, jeden jest nizej od drugiego o jakis centymetr ;/ szczescie, ze sa jedrne i nie opadaja. Ale i tak bym chciala, zeby byly rowne-macie cos na to???

Gość przecież maasz bardzo ładne
piersi:O Ja mam podobne i jakoś żyje, nawet powiem, że bardzo mi odpowiadają. Ciesz się, bo młoda jesteś i masz jędrny, ładny biust. Za kilka lat będzie gorzej:O Ale nie az tak, jak byłoby gorzej, gdyby były o 3 rozmiary większe. A co do stanika- spróbuj jednak 70B a nie 75A. A najlepiej zajrzyj na forum: www.malubiusciaste.prv.pl Wydaje mi się, że to jest rozmiar 65D;)

Gość fajne cycki
zdecydowanie powinnas chodzic w bluzeczkach z dekoltem :D

Gość PageRank
Gość do niczego dzien
ja mam troszke większe, ale co z tego jak mam strasznie owłosione, już wole miec takie jak Twoje, ale ładne.

tyleczek masz ok ale musisz zaczac dbac o siebie, boczki i brzuszek warto pocwiczyc, pojdz na silownie i naucz sie robic cwiczenia na te czesci cialka. o tyleczek tez mozesz zadbac na przyszlosc :) bo teraz jest ok, ale zaniedbane teraz za kilka lat bedzie brdzo martwilo. i jeszcze jedno zadnych cipsow, frytek i etc.

Gość forget me not
idz do gina po tabletki to ci urosna,polecam yasminelle,mialam ten sam problem ;] a teraz mam o rozmair wieksze,i okraglutkie takie:))

Gość PageRank
Nie Chcę brać tabletek antykoncepcyjnych

Gość z tego co widze to piersi
masz najładniejsze. Tyłek płaski z profilu, brzuch bez talii, tłusty i z tandetnym kolczykiem:O i te fatalne boczki... Widać, że nie uprawiasz żadnego sportu i masz zaniedbane ciało, zero aktywności fizycznej.

Gość PageRank
Wszyscy mówią,że mam odstający tyłek,może tylko na zdjęciu tak wyszedł. Chodze na basen i biegam czasami ale i tak wszystko odkłada się w boczki

Gość PageRank
a kiedy zaczynam chudnąć ,żeby nie mieć boczków cycków prawie nie mam... zresztą jak widać.

Gość forget me not
to cud sie nie stanie i same od siebie ci juz nie urosna

Gość do forget me not
super, dziecko, ale po pierwsze nie każdy może brac tabletki antykoncepcyjne, po drugie zmień ginekologa, bo żaden normalny lekarz nie daje nikomu tabletek antykoncepcyjnych bez przeprowadzenia najpierw wielu badań, bo to się może skończyć nawet ś-m-i-e-r-c-i-ą (np. zator płuc, zakrzepica, wylew) a często kończy się wieloletnimi kłopotami hormonalnymi i niepłodnością, lub rozwojem guzów, zrostów, itd. Poza tym tabletek nie przyjmuje się całe życie. Od nich nie rosną piersi, tylko zatrzymuje się woda w organizmie, zwłaszcza w tkance tłuszczowej. Jak skończysz je brać, to piersi się zmniejszą i obwisną:O

Gość pociesz sie ze nie wygladasz
tak: http://uroda.onet.pl/61695,0,16,,,najseksowniejsze_kostiumy_sezonu,galeria_spec.html :O

Gość forget me not
po pierwsze robilam szereg badan po 2 te nie zatrzymuja wody w ogranizmie,a poza silikonem z cudu nad wisla cycki nie rosna ;d tylko nie dziecko...

Gość do forget me not
jeżeli cokolwiek ci urosło, to jest to właśnie efekt zatrzymania wody, nie jest możliwe, żeby na stałe urosły ci gruczoły piersiowe.