Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za młoda na nerwicę

jaki skuteczny lek na nerwicę?

Polecane posty

Gość za młoda na nerwicę

mam nerwicę żołądkową w wieku 18-nastu lat. wystarczy, że zliża się jakiś ważny dla mnie dzień a strasznie boli mnie brzuch, mam mdłości i często wymiotuję. niedawno była moja 18-nastka... bardzo się stresowała (co jest niezależne ode mnie), ażeby wszystko wypaliło (impreza dla rodziny i znajomych w restauracji). było ok, ale ok godziny 22 poczułam mdłości, było mi słabo i duszno (czyli jak zawsze, kiedy się denerwuję). Pół mojej imprezy spędziłam na kobielku, a drugie pół leżąc w kącie na kanapie, kiedy reszta się bawiła... mam tego serdecznie dość :( to samo dzieje się w szkole przed jakimś ważnym spr itp. co mam zrobić by uniknąć tak przykrych sytuacji? czy jest jakieś skuteczne lekarstwo? pomóżcie...

Gość za młoda na nerwicę
proszę doradźcie mi coś..

Gość za młoda na nerwicę
up :(

Gość za młoda na nerwicę
zostałam sama z tym problemem :(

Gość parz sobie ziolka

Gość ramburak
dziewczyno ziółka ! ziółka ! ziółka ! serio serio

Gość za młoda na nerwicę
jakie ziółka dokładnie? melisa? od jakiegoś czasu piję zieloną herbatę, ale chyba nie pomogła:(

Gość zielona herbata to nie to
nerwica zoladkowa jest charakteryastyczna wlasnie dla twojego mlodego wieku, potem minie. Idz do apteki i popros o cos na uspokojenie bez recepty. Polecam validol.

Gość za młoda na nerwicę
validol? zapamiętam. dziękuję za radę

Gość ramburak
znajoma miała własnie nerwice zoładkowa, przeszła jej po roku, inna znajoma waliła meliske i było okej

Gość za młoda na nerwicę
ramburak dzięki za pocieszenie, mam nadzieję, że mi również minie

Gość księżycowe_włosyyy
jest taki lek z zawartością valeriany,kosztuje grosze mozna kuić go w aptece,albo witamina B6 z magnezem działa lekko uspokajajaco,albo deprimn lub persen wszystko na bazie ziół.... ale z tego co napisałaś to na Twoim miejscu udałabym sie do lekarza..... ja 2 lata temu miałam takie chwile ze potwornie kręciło mi sie głowie,ale tak ze nie mogłam równowagi utrzymać....poniewaz mam małe dziecko nie mogłam sobie pozwolic aby takie "coś"złapało mnie podczas spceru czy zakupów,poszłam do lekarza i stwierdzono u mnie nerwicę....barałam jakies proszki,nazwy nie pamiętam,ale bardzo mi pomogło..i odpukac nie powróciło to do mnie

Gość za młoda na nerwicę
czytałam trochę podobnych przypadków w Internecie... nie tylko ja cierpię na tą przypadłość :( zawsze byłam nerwowa, ale nie do tego stopnia, że wymiotowałam:( aż boję się pomyśleć, co będzie na studniówce (styczeń) albo na maturze:(:( muszę się wyleczyć do tego czasu, bo w przeciwnym razie kolejna impreza do doopy:O

Gość za młoda na nerwicę
księżycowe_włosyyy dziękuję. mam zamiar iść zrobić okresowe badania, szczególnie krew, bo może to też być anemia (choć mniej prawdopodobne). póki co spróbuję melisę i jakieś ziołowe tabletki. magnez z b6 biorę z małymi przerwami, sle staram się regularnie

Gość za młoda na nerwicę

Jedyny skuteczny lek na twoja przypadłość jest w Twojej głowie. Pomyśl to twoje myśli doprowadzaja Cie to takiego stanu.

Gość za młoda na nerwicę
wikki staram się jak mogę nie myśleć, nie denerwować, ale to jest silniejsze ode mnie! 18-nastka była przednia, wszystko ok, a mimo to w połowie imprezy nawiedziły mnie mdłości, duszność i osłabienie. Nie piłam, nie przejadałam się, ażeby mnie przypadkiem nie bolał brzuch, ale i tak stało się to, czego się obawiałam :(

Gość za młoda na nerwicę
up

Gość za młoda na nerwicę
up

Gość i co terazzzzzz
up

Gość momomom
moze warto isc z tym do lekarza?

Gość xanax
xanax wyprobuj

Gość za młoda na nerwicę
chcę zrobić badania, te podstawowe. to może być anemia, ale pewności nie mam

Gość zanim sięgniesz po xanax
wpisz na youtube w wyszukiwarce nazwe tego leku, a potem to przemyśl jeszcze raz :o

Gość za młoda na nerwicę
nie chcę brać żadnych leków choć temat wskazuje na coś innego... myślałam raczej o czymyś ziołowym typu melisal albo nawet sama melisa...

Poczytaj sobie o praparacie Biomarine . Na tej stronie wypowiadaja się ludzie , którzy maja problemy z nerwami i im ten preparat pomógł. www.biomarine570.pl

Gość za młoda na nerwicę
dzięki :)