Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quert

Ból Kolana

Polecane posty

Gość quert

Witam. Mnie również bolą kości. W zasadzie okolice prawego kolana. Tylko 1 kolano mnie boli. Zaczęło się jakoś zimą. Początkowo bałem się mówić rodzicom ale się odważyłem i gdzieś w styczniu udaliśmy się do lekarza. Dostałem skierowanie do ortopedy i miałem zrobić prześwietlenie. Z prześwietlenia nic nie wynikło. Brak zwyrodnień ani zmian chorobowych. Miałem tez zrobić badania krwi OB morfologia itd. Wszystkie wyniki były w porządku. Dostałem od chirurga maść rozgrzewającą bo to bóle podobne do nerwobóli jakby cos rwało i to nie jest ból stały tylko strzykający lub cos podobnego. Boli mnie tylko prawe kolano i ból jakby promieniuje i czasami boli w udzie czasami od kolana w dół. Przez ten okres do czerwca jakos zapomniałem o bólu wcześniej byłem na wycieczce 3 dniowej i przez ten czas NIC mnie nie bolało. Wcześniej miałem też bóle nocne dosyć silne. Na wycieczce nic nie bolało. Nie odczuwam bólu równiez gdy chodze biegam itd. Długo siedze przed komputerem i nie uprawiam sportu więc może to ma związek. Teraz znów udałem się do lekarza i stwierdził, że to mogą być bóle wzrostowe ;/ i coś że to może byc coś takiego, że gośc gdy sie wytwarza i wydłuża poprzez wzrost to nie wylełnia sie jakimis substancjami co sprawia ból. Przez ostatnie noce nie bolało mnie i sie nie budziłem o dziwo. Dostałem skierowanie do rtopedy i w pon. mam wizyte nie wiem co mnie czeka mam nadzieje, że przepisze mnie maść lub cos i przejdzie. Trochę się boję gdy naczytałem się w Internecie Co to może być ?

Gość mam dokładnie tak samo
RTG nic nie stwierdziło a ortopeda stwierdził żeby kolano oszczędzać , bo jest tylko nadwyrężone i nic po za tym!pozdro!