Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdaz

Ktory z was mezczyzni sa romantyczni,czuli ,grzeczni w relacjach

Polecane posty

Gość prawdaz

z kobietą? kwiaty komplementy telefony (oczywiscie z umiarem) smsy otwieranie drzwi przepuszczanie na ulicy nie odwaracanie sie za innymi kobietami na ulicy schludny czysty wyglad,tudziez umyte zęby zapraszanie na romantyczne wyjazdy,do kina itp itd

Gość na tym forum tacy
nie przebywają.:o🖐️

Gość prawdaz
nie prawda :P szukajcie a znajdziecie:D

to są ci których kwalifikujesz jako fajnych przyjaciół ale nic więcej, bo jak to wieść forumowa niesie by jeden taki użytkownik który aktualnie jest na dnie rzeki, to kobiety lubią: chamów i prostaków :classic_cool: 🖐️

Gość vcbc
": Ktory z was mezczyzni sa romantyczni,czuli ,grzeczni w relacjach kobietą?" czyli mowiac krotko, ktory z was jest tylko przyjacielem kobiet, a nie kochankiem :P

Gość
jestem :P I żadna tego nie docenia-jak na razie ciagle słysze przyjaźń-w sumie gdy udaję chama jest łatwiej i zupelnie inaczej. Gorzej gdy przestaję udawac :/

Gość prawdaz
Czy wy rozumiecie znaczenie slowa romatycznosc ?czulosc np w lozku? przytulanie,oraz grzecznosc -czyli podstawowe zasady okazywania szacunku kobiecie z ktora sie przebywa?

Gość romantyk z krk
ja taki jestem ale laski uważaja mnie z kompletnego leszcza z innej epoki żadna tego nie docenia :(

Gość prawdaz
Wick uf ,przywracasz mi wiare w mezczyzn:P

Gość prawdaz
Romantyk z krk :)

Gość
Cóż-czasami trzeba dziewczynie pokazac pazur :P bo jak uzna nas za przyjaciela to jest już pozamiatane. Niestety gdy próbuję byc calkowicie sobą-hmm zostaje przyjacielem. Wiec przyjaciólek mam pelno ale dziewczyny brak .

Gość prawdaz
Wick oczywiscie ze czasem trzeba walnac piescia w stol .Mnie fascynuja mezczyzni ktorzy doskonale umieja pogodzic swoja meskosc,twardosc z odpowiednia doza okazywania uczucia. Oczywiscie ze na pocztaku znajomosci to jest bardzo zakamuflowane. Ale chocby manierami, ewidentnym zabieganiem o spotkanie mozna pokazac kobiecie ze zalezy (bez deklaracji bo wtedy rzeczywiscie kaszana) Stopniowe, delikatne zaloty.

Gość ym
"nie odwaracanie sie za innymi kobietami na ulicy" na to nie licz kazdy normalny facet bedzie ogladal sie za innymi. Przeciez to nie zdrada.

Gość prawdaz
niech sie oglada ale wtedy gdy idzie z kolegami lub gdy sam idzie. Przy swojej dziewczynie to poprostu chamstwo.