Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joannnna26

Czy wy też spędzacie weekndy w domu?

Polecane posty

Gość Joannnna26

Jest lato, słońce pięknie świeci, w tygodniu staram się zabierać synka(ma 7 miesięcy) na spacery do parku, ale w weekend chciałabym pojechać gdzieś za miasto, no ale mój mąż właśnie w sb czy niedzielę chce odpocząć w domu przed tv bo jest zmęczony po całym tygodniu pracy. Dla niego to nie jest odpoczynek gdy musi siedzieć nad wodą z płaczącym dzieckiem. Mamy auto, mogłabym pojechać z koleżanką, siostrą itp. ale ich mam na co dzień, a męża który ma dla nas czas tylko na koniec tygodnia. Gdy organizuję nam wypad za miasto, to on na mnie krzyczy, że robię coś bez konsultacji z nim i wtedy mogę zapomnieć o jakimkolwiek wspólnym odpoczynku, nawet o wspólnym spacerze. Czy tylko ja siedzę w mieście? Czy tylko ja mam taki problem, co mam zrobić aby on sie zmienił?

Gość zamiast pytac tutaj
powinnaś porozmawiac z nim. My Twojego męża nie znamy

Czemu nie pojedziesz za miasto w czasie kiedy on jest w pracy? WIesz co facet jak jest zmeczony to rezywiscie oniczyminnymmoze nie amrzyc jak posiedziec w chacie i poogladac tv. mozesz znimpogadac o tym ze np .wsobote jedziecie rano nad jezioro, bierzecie grilla itp. rano siedzicie sobienad woda jest fajnie ipieknei a po poludniuprzyjezdzaja jego koledzyi twoje kumpele irobicie sobie grilla. Ty prowadzisz , a on moze sie napic :) A w niedziele wypozyczacie fajne filmy i razem ogladacie. Na mojego faceta dziala argument ,ze skoro tyle pracuje powinnien urozmaicac swoje zycie towarzystkie, w czasie weekendu ,aby nie wpasc w marazm inie zestarzec sie nawet o tmy nie wiedzac.

Gość myśmy poszli na kompromis
w sobotę bywamy gdzie się da a w niedzielę tylko do 14, 15 tak by mąż nacieszył się domem po południu...rozmawialismy na ten temat