Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakkra

czy jestem za gruba?

Polecane posty

Gość masakkra

Mam 14 lat 170 wzrostu i ważę 65 kg? Czy to za dużo? Mam dość kościste ciało ale szerokie w biodrach... Jestem załamana..od jutro głodówka... najwyżej..

Gość masakkra
moja przyjaciółka ma 168 cm i 48 kg... czuję się przy niej okropnie .. .:|

Gość masakkra
?

Gość aaaaaaaaaaadsadd
ja mam 170cm, 54 kg i czuje ze mam jeszcze TROSZKĘ ciałka za duzo.. a mam 21 lat;)

Gość niedlaciebiee
hmm na twoj wiek powinnas wazyc okolo 30 max 30 kg i 48 g

Gość smart231
mam 176 cm i waze 52kg, mam 21 lat, mysle szczerze,ze 65 to zbyt duzo na Twoj wiek

Gość masakkra
ja też.. ale ja mam tak dziwnie zbudowane ciało.. bo nie ma tłuszczu..tylko wielkie kości i takie szerokie..ich raczej nie dam rady zmniejszyć :(

Mam tyle samo wzrostu i ponad dwa razy więcej lat. I szczerze mówiąc nie czułam się dobrze w swojej wadze. Udało mi się zrzucić 3 kg i już jest o niebo lepiej. Nie wiem, jaką masz budowę, ale postaraj się ograniczyć węglowodany i więcej się ruszaj. A bedzie napewno lepiej!

Gość masakkra
chodzę na tańce i ręczną..a jak mam czas gram w siatę..od miesiaca nie jadłam słodyczy i nic... :(

jesteś jeszcze w wieku dorastania, i pewnie podrosniesz parę cm, a waga sama Ci się jeszcze ukształtuje, najważniejszy jest teraz ruch, a skoro jak mówisz nie brak Ci tego to się nie martw za bardzo szerokie biodra mogą być rodzinne albo wynikać z indywidualnej budowy Twojego ciała, możliwe że szybciej dojrzewasz niż Twoje rówieśnice i one na razie mają szczuplesjze biodra (co nie oznacza ze tak zostanie) po za tym kobiety mające szrsze biodra mają nico łątwiej przy rodzeniu dzieci :P w żadnym wypadku nie przeprowadzaj głodówki, Twój organizm jest za młody