Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie nieswojo

Moja dziewczyna zostawila mnie dla gangstera, wstyd mi ludziolm spojrzec w oczy

Polecane posty

Gość czuje sie nieswojo

Wszystko bylo ladnie, pieknie, ukladalo sie nam calkiem dobrze, wiedzialem o jej przeszlosci i wiem ze kidys spotykala sie z taka "szychą" z miasta dosc znanym w srodowiskach kryminogennych, ale tlumaczyla sie ze to przeszlosc , ze byla mloda, glupia itp. Jak on trafil poraz wtórny za kratki to z nim zerwala i mowila ze nie chce miec z nim nic wspolnego ha- klamliwa sucz bo on w kwietniu na swieta wielkanocne wyszedl z wiezienia, ona nadal mnie przekonywala ze nie chce go widziec ani juz znac ale przeczucia mowily mi co innego. I okazalo sie ze mam racje spotykala sie z nim po kryjomu a wczoraj powiedziala mi ze to koniec ze nasz zwiazek "sie wypalil". Wstyd mi przed kolegami, znajomymi i nawet rodzicami ze kochalem takiego szmatlawce ktory zostawil mnie dla wytatuowanego recydywisty! Na co ona poleciala? na kase??- w miare mozliwosci kupowalem jej co chciala- wiec na co?????? on ma fatalna opinie to typowy bandzior, duzo osob wie ze z nia bylem i teraz pewnie sie smiaja po kątach ze walila mnie po rogach i zostawila dla tego odrzutka spolecznego. Nie wiem co robic jest mi wstyd za siebie i za nią!

Gość kasikonik nie podszyf
może w opinii bandzira byłes tym, z którym przyprawiała mu rogi jak był zajęty siedzieniem, więc uważaj :O

Gość cos czuje ze wyrok na ciebie
moze byc juz wydany :D:D

Gość czuje sie nieswojo
Nie- ona na pewno z nim zerwala jak siedzial bo nawet pokazywala mi jego list od niego jak ja tam wyzywal i pytal dlaczego mu to zrobila. W sumie jestem z nią 6 lat (tyle ile ten debil siedzial)

Gość czuje sie nieswojo
tzn bylem :( caly czas nie moge sie przyzwyczaic ze to juz przeszlosc :(

Gość takie tam duperele...
To nie Twój problem, że ona okazała się niewierna. Nie wstydź się bo nie masz czego. Ona jest osobą dorosłą, jej życie, jej wybór, jej wstyd. Trudno, żebyś brał za nią odpowiedzialnośc- ani Twoja żona, ani córka. Też mi było wstyd za męża bo się puszczał. Ale czy ja byłam temu winna, zmuszałam go? Wiem, co czujesz ale to minie. Na świecie jest dużo fajnych dziewczyn, bez krępującej przeszłości. Rozejrzyj się wokół, a znajdziesz taką! Pozdrowionka.

6 lat? :o:o:o:o przegrałes życie koncertowo i niepodwazalnie

6 lat związku- nie chciałes jej za zone to se poszła.... :(

Gość czuje sie nieswojo
najbardziej bola mnie te zmarnowane lata, a mielismy sie zaręczać :(

ile masz lat?

w miare mozliwosci kupowalem jej co chciala To znalazła sobie frajera!

Gość czuje sie nieswojo
mam 30 lat. ona naprawde byla wspania kobieta , piekna, wyksztalcona, wybaczylem jej przeszlosc bo faktycznie byla wedy mlodziutka teraz ma lat 28 a ta dziwka zostawila mnie dla kryminalisty!!!

widać nie o kase jej chodziło, skoro z Tobą miała pod tym względem dobrze... na miłość nie poradzisz... :O

Gość Dziewczyna gangstera....
uu... uu... Ty wolałaś odejść z nim uu... uu... Życie to gangsterski film. Zostawiłaś mnie, bo ja nie mam nic z szemranych spraw, nie używam ostrych słów i nie jeżdżę BMW..................współczuję Ci:O

wyobraź sobie jak teraz własnie zatyka jej odbyt swoim kutasem, bedzie prał ja po ryju i katował. kryminalisci to psychole.

Gość czuje sie nieswojo
tak tylko ze on ma 10 razy wiecej kasy ode mnie ma jakies udzialy w burdelach i cos tam jeszcze - wole nie wiedziec nawet, poza tym ona z nim stracila dziewictwo i chyba tez byla z nim dla kasy bo z tego jak zrobilem wywiad srodowiskowy to on wykreowal ja na "gwiazdke" ubral, obwiesil zlotem itd ale jak ja poznalem to nie wygladala na materialistke i przez te 6 lat nie dalo sie odczuc ze to taka materialna dziwka, opiekowala sie swa starsza schorowana babcia, miala wrazliwe serce a tu taki zonk! stary a glupi jestem :( czuje sie jak frajer ze ak sie dalem wykrecic

Gość lkjksajnn
Normalna kurwa z tej baby,pliun na nia,nic nie warta szmata

Gość czuje sie nieswojo
tez tak mysle ze bedzie miala z nim przesrane, bo jak mowie to bandyta ze strach na niego spojrzec

Gość czuje sie nieswojo
dziewczyna gangstera ty jestes z takim typem? co wy w nich widzicie?