Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zagubionaaa

PIJAK !!!!!!!!!!!!! CZY JA PRZESADZAM ??

Polecane posty

Gość smutna i zagubionaaa

Jestem z Moim facetm juz 2 lata . mieszkamy w inhych miejscowosciach .. 15 km od siebie .. jednak to on do mnie przyjezdza bo ma prawo jazdy a do niego busy nie jezdza ... denerwuje mnie jedna rzecz u niego ;/ strasznie duzo pije tzn.to nie jest tak ze codziennie sie upija,ale np,na imprezie czy w domu nad jeziorem jak jest z kumplami to chleje ile wejdzie :| oni nie maja lasek i mowia ze nie chca ale dla mnie oni sa okropni bo tyle pija ;/ upijaja sie ;/ moj chlopak pije duzo bo go wogole nie bierze ... musi duzo wypic zeby sie fajnie poczuc .. ale mnie to wkurza;/ mozna wypi troszke dla humoru ale on ma dziewczyne i juz nie powinien tyle pic ;/ a on jak widzi % to leci do kumpli ;/ zawsze jest okazja na imprezach ; wkurza mnie to bo nie lubie jak tyle pije ;/ on mowi ze ja przesadzam bo wg niego on pije malo ! i ze to dla towarzystwa a ja niby sztywna ;/ i jak prosze go zeby prowadzil auto na impreze to mowi ze nie bo musi wypic;/ mam dosc ! nie chce alkohnolika ! przesadzam czy nie ?

Gość absolutnie nie przesadzasz
skoncz z nim dla wlasnego dobra. Moze bedzie ciezko, ale nie mozesz sie ladowac w cos takiego.

Gość nie przesadzasz niestety
daj sobie z nim spokój.