Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalezy gdzie

co myslicie o LG KU990???

Polecane posty

Gość zalezy gdzie
uppppppppp

Gość zalezy gdzie
no zastanwaim sie wlasnie,zawsze mialam nokie ale teraz chce cos z dotykowym ekranem... a nie chce iphona:/ moze byc taki tel?

jak jesteś kobietą to spójrz na Samsunga Armani ;) Samsungi są ogólnie takie sobie jeśli chodzi o menu, ale ten nie wygląda zupełnie jak Samsung :)

hej :) mam lg ku990i już od prawie miesiąca. ogółem to ten telefon jest dobry! Nie słuchajcie jakichś durniów co sie wypowiadają a nie mieli tego telefonu w ręku. Telefon ten jest świetny. Aparat robi dobre zdjęcia ale często mogą wyjść poruszone. Wideo podobno bardzo dobre ale ja osobiście nie próbowałam. Jest czuły na dotyk, nie zawiesza się, muzyka gra głośno. Wiadomości można pisać na klawiaturze quverty, czyli takiej jak np w kompie co moim zdaniem jest bardzo wygodne. Bardziej polecam lg 990 ponieważ w oryginalnym opakowaniu znajduje się kabel usb, słuchawki, płyta z programem na komputer i rysik, czego w opakowaniu z lg ku990i nie ma więc trzeba by to samemu dokupić. jeśli macie jakieś pytania to postaram się pomóc :)

Gość hdbhabdha
tego modelu nie mam , ale mam lg gt505, chwale sobie ta firme:)

tez go mam. generalnie jest w porzadku. tylko czasem wkurza mnie ze gdy chce cos szybciej zrobic dotkne zawsze nie tu gdzie trzeba :P ( ale to "załsuga" dotykowca), poza tym ok, głosne dzwonki, mozna samemu dostosowac "pod siebie' głosnosc , wibracje,- bodajze w 3 trybach" niestandardowych", menu proste, nie jest zbyt bateriozerny. minusy ode mnie- ciut duzy, taka cegła troche, kasowanie znaków w sms przyciskiem na telefonie a nie na ekranie,umieszcoznym w troche niewtgodnym miejscu (przynajmniej dla mnie) i jeden duzy minus za to ze dzwiek sms jest dla wszystkich połaczen z ksiazki jednakowy. wczesniej zawze wiedziałam od kogo sms przychodzi teraz juz nie wiem. :P generalnie :mam go od sierpnia 2008 nie narzekam specjalnie, ale po skonczeniu umowy zmienie na mniejszy. :)

Gość jola_lojalna2
Ja mam ten telefonik juz od kilku miesiecy i jestem zadowolona. Dziwia mnie troche te komentarze ze np. trudno rozpracowac menu. jest bardzo prosty w obsludze . I co do smsow to ma klawiature quwerty. a te literki przy zasiegu np. jak nie ma literki 'e' to znaczy ze nie ma zasiegu , a jak jest literka 'g' to wtedy mozna nawiazac wideorozmowe ;) Wszystko jest do rozwiazania i na pewno ktos kto chce miec dobry telefonik nie zwraca uwagi na tego typu -przepraszam-pierdołki ;)

Jest to bardzo dobry telefon, Który robi zdjęcia pierwszej jakości :) Mozna w pełni korzystać z internetu, przeglądać strony czy też korzystać z poczty. Ma sporo dodatkowych funkcji i przejrzyste menu. Poza tym bardzo podoba mi się wizualnie.

Gość uiuiuyuyii
Mam ten telefon od kilku lat (początek 2008 chyba). Bardzo go lubię :) Ma fajny ekran dotykowy, można naprawdę szybko pisać ustawiając klawiaturę (tak jak w komputerowych klawiaturach). Czasami korzystam na nim z internetu (głównie poczta, ew. jakiś facebook). Nie raz mi upadł :D Poza tym uważam, że jest ładny (mimo, że to model kilkuletni). Ma przejrzyste menu, spoko aparat, dość ładną grafikę. Do dzwonienia nadaje się idealnie :D