Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siner

Czy problem z kończeniem to dla kobiet problem?

Polecane posty

Gość Siner

Witam. Mam problem - choć nie wiem czy to do końca jest problem - z kończeniem podczas stosunku albo seksu oralnego. Powiedzcie mi (najlepiej panie ;) ) czy to jest dla was wada u faceta? Zaznaczam że kobiety z którymi się spotykałem na to nie narzekały, niemniej mogły nie być szczere ;)

Gość a tak sobie zapytam
sprecyzuj

Gość to znaczy co
staje ci, ale nie masz wytrysku? jesli tak, no to jest problem. a kiedy tego problemu nie masz?

Gość Siner
To znaczy, że mogę np przez 2 godziny utrzymać erekcję i normalnie się kochać ale "skończyć" jest ciężko

Gość wazellina
No dla mnie byłby to problem, bo miałabym wrazenie, że seks mu nie sprawia przyjemnosci i dlatego nie ma orgazmu. Albo że nie uwaza mnie za atrakcyjną, seksowną. Jakbym wiedziała, że to jest problem medyczny, a nie cos związanego ze mna, to chyba nie byłby to problem.

Gość j.u.s.t.a
dla mnie bomba,bo mój facet konczyzanim zacznie....

Gość Siner
No więc ja zawsze mówię że tak mam i nie jest to wina kobiety.

Gość Siner
Jak widać zdania podzielone. Ale tak jak mówiłem, zawsze otwarcie rozmawiam z kobietami o seksie, nie ma tabu czy czegoś takiego i zawsze były zadowolone z czasu spędzonego ze mną. Oczywiście na początku było to dziwne że nie kończę normalnie, ale po wyjaśnieniu był już spokój i akceptacja :) Dlatego ciekawi mnie czy jest to bardzo niespotykane? Tak jak mówię, normalna erekcja, fun z seksu ale bez kończenia.

Gość baqsik
ja tez mam z tym problem. i przyznam szczerze ze mnie to wqrwia. musze sie ruchac z dwie 3 godziny zeby dojsc a panienke (badz jakąs tam inna, co sie zdaza) juz cipka boli i nie koncze. dziewczyna widzi w tym pewien problem. a jak miałem przygody z innymi t nie widziały bo miały duzo zabawy

Gość Jarek 84 smierdzi
zawsze tak miałes??

Gość baqsik
ja nie miałem tak zawsze. na początku konczyłem po 15 minutach. teraz po 3 godzinach. i jak slysze ze srednia dlugosc stosunku w polsce to 15 czy tam 20 minut to nie wiem czy mam sie smiac czy płakc. Takze dziewczyny mówcie czy to problem bo nie wiem czy mam z tym cos zrobic

hej ,moi znajomi maja podobny problem.Problem dlatego ze chceiliby sie czasem rzucic na siebie i skoncyzc za pare minut ,ale on nie moze.Znalezli wyjscie z tego... Niektore pozycje lub sposob robienia loda przyspiesza jego orgazm. Duze znaczenie mial tez relaks... A wiec ona nad nim kuca i w ten sposob robiac jakby przysiady sie z nim kocha. w czasie seksu oralnego reka piesci jego penis a ustami jego jadra. Problemy zaczelysie jak on przytyl... wiecej na ten temat nic nie wiem

Gość baqsik
ale ja waze 75 kilo i mam 185 cm. wiec to raczej nie przez mój tłuszcz:D jak juz to niedowaga:D

Gość baqsik
a kamasutre to juz chyba całą przeleciałem takze zmiana pozycji nic nie daje

PAlenie tytoniu,marichuany,alkohol, kawa, za duza ilosc cholesterolu tez wplywaja na potencje,ale raczej problemy zaczynaja sie juz wmomencie wzwodu,a nie jaku Ciebe. Amoze za bardzo skupaisz sie na jej wrazeniachi doznaniach, moze fantazje w czasie seksu by CIpomogly?

Gość baqsik
alkohol pije sporadycznie. marihuany nie paliłem juz chyba z pół roku. jedyne z tego co wymieniałaś to jaram szlugi. ze wzwodem nie mam zadnego problemu. ale mysle ze to ma związek z samym podnieceniem bo np. jak sie strasznie podjaram to koncze szybciej a inaczej rucham i rucham i rucham.....

Gość Siner
Ja również bardzo rzadko i w małych raczej ilościach piję, marichuany ani innych specyfików nie tykam, palę tylko papierosy - ale jak wyżej ze wzwodem nie mam problemów tylko ze skończeniem. Jest pełen fun, zero opadania ale skończyć muszę ręcznie. Gorzej było ostatnio, bo byłem z kobietą która mogła wręcz strasznie krótko, a ja bym conajmniej jeszcze z godzinkę się z nią pozabawiał. Bo ją zaczynało boleć - jakiś problem ginekologiczny miała. To niestety skłoniło mnie do poszukiwań pani która mogła dłużej. Trafiłem na taką, seks świetny, dochodziła po kilka razy przez parę godzin - co z tego kiedy ja nie mogłem tyle samo razy. Trochę jest to problem, może się do lekarza z tym wybrać?

Ok! No to masz jak wiekszosc kobitek pewnie HEHE (no moze nei 3 godziny..)POlecam rozne miejsca,jak nie sypialnia tomzoe dywan w salonie ,swiece (bez jaj!!stwarzaja atmosferke ) , seksowne ciuszki dla niej ,fajna koszula dla ciebie i jakies fajne bokserki, perfumy, lody. Mozesz ja poprosic aby Ci zrobila loda winnyc sposob: potrzebujesz do tego zimnego napoju gazowanego i cieplego napoju nieslodzonego. Normlanie robi ci loda potem bierze troche coli czy szampana do ust i twojego czlonka, i potem tego cieplego napoju...bardzo podniecajace. Albo z zawiazanaopaska na oczach. Albo zwiazany jakbys byl,moze to by Tobie pomoglo. Mnie soobiscie nakreca rytm muzyki..nie lubie jak jest cicho w pokoju,Jak sobie puscimy cos szybszego,totez szybciej konczymy... moze to?

Gość baqsik
Ej niunia ale Ty naprawde nie musisz mi mówic co ja mam urozmaicac bo ja naprawde mam bujne zycie erotyczne. pozycje chyba wszystkie. akcesoria tez sa często uzywane. robiłem to naprawde w dziwacznych miejscach i to nie mówie tu nawet o dywanie tylko np. jak napisałem gdzies tam w innym temacie np. bunkier poniemiecki czy przystanek. oprócz tego ze mam dziewczyne to robie to czasami z innymi. muzyka równiez. jedyne chyba czego nie próbowałem to seks z wiecej niz 1 partnerka naraz. a qrcze spróbowałbym

pogadaj z seksuologiem,onna bank CI cosdoradzi i bardziej fachowoodpowie napytania.