Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luka18

a gdzie

Polecane posty

Gość luka18

dziewczyny a gdzie , w jakich miejscach w ogóle spotykacie ekshibicjonistów ?

Gość praktycznie wszędzie
w parku, lesie, autobusie, ciemniejszych uliczkach bleeeeeeeeeeeeee

Gość luka18
ja też spotykam ich wszędzie gdzie jest tylko troszkę ustronniejsze miejsce , a spotkało cie nieprzyjemnego ze strony takiego zbokola ? bo jak wnioskuje troszkę się napatrzyłaś na takich typów

oni są praktycznie niegroźni, tyle, że pokazują swoje wdzięki. Ale fakt, że jeśli spotkam takiego "pokazywacza" w miejscu, gdzie do innych ludzi daleko (np w lesie na grzybach) to nie jest zbyt sympatycznie i czuję strach

a ostatnio za namową kolegi powiedziałam do kolesia w parku - no i czym się chwalisz? Wczoraj to tu był taki, że ty odpadasz w przedbiegach... Stropił się chłopina

Gość luka18
w lesie na grzybach też ? kurcze sama chodzisz do lasu ? ale z drugiej strony kto by się spodziewała takiego typa w lesie , prawda , ja pierwszy raz spotkałam takiego mając lat chyba 13 i to z koleżanką , zagrodził nam drogę ato było takie wąskie przejście na plaże a zauważył nas jak paliłyśmy papierosy ( no może palenie to za dużo powiedziane poprostu zwykła szczenięca ciekawość ) i gdy wychodziłyśmy on do nas czy nasi rodzice wiedzą że palimy , my na to że nie a on do nas że jak będziemy grzeczne to on nic nikomu nie powie i wyjął swojego penisa i zaczął nim poruszać a my stałyśmy jak zamurowane ( ze strachu ) ruszał ręką i szybko się spuścił ale najgorsze że cała sperma poleciał na moją bluzkę , ale w sumie itak się chyba dobrze skończyło

Gość luka18
praktycznie a ile masz lat ? ja mam 18 jestem ciekawa czy babeczki w każdym wieku kręcą takich typów ?

ja jestem duuuuużo starsza od ciebie :-) Pierwsze "spotkanie" miałam gdy byłam 15 latką właśnie w autobusie na tylnym siedzeniu, kiedy usiadł od strony przejścia, zasłonił się torbą tak, żeby inni nie widzieli, a ja nawet nie miałam jak uciec, bo zagradzał wyjście z siedzenia :-( Miałam tez spotkanie w parku w poblizu placu zabaw dla dzieci. Poprosiłam siedzących tam tatusiów z dziećmi o pomoc w schwytaniu - każdy się bał albo nie chciał się ruszyć... Najgorzej było z tym w lesie. Jeżdził na rowerze i czyhal na samotne kobiety. Wtedy naprawde się przestraszyłam i potem pojechałam do miejscowej policji. Za jakiś czas dostałam powiadomienie, że go złapali. To jakiś sukces, bo więcej go nie spotkałam. Może to jakaś rada dla ciebie?

Gość luka18
a już gdzieś na uboczu na plaży to wogóle tego dziadostwa pełno

eeeeeeeeeeeeeetam ja do tego lasu zabierałam pojemnik z gazem dla bezpieczeństwa. I wszystko było ok dopóki go nie zobaczyłam. Serce w gardle, trzęsące się łapy... silniejsze ode mnie

Gość luka18
a miałaś okazję tak jak ja , oglądać do końca aż się taki spuścił ?

tak, wtedy w autobusie. W reszcie przypadków zwiewałam jak tylko obejrzałam jego wdzięki w całej krasie...

Gość luka18
i jakie wrażenia ? jak jak mnie wtedy pochlapał spermą byłam przerażona myślałam jak to sprac ale w końcu wyrzuciłam tę bluzkę , ale w sumie widziałąm jeszcze kilka razy

wrażenia? Obrzydliwość i strach

Gość Obuuuudź sięęę
a ja nigdy nie widziałam...

Gość luka18
ale oblał cie spermą ? ja byłam przerażona

Gość luka18
początkowo byłam przerażona, ale potem strzeliłam se z palucha aż furczało teraz jeżdżę codziennie tym autobusem i z tęsknotą wypatruję tego miłego pana

na szczęście nie... Ale i tak trauma na pół roku, bałam się wsiadać w ten autobus

podszywaczowi wydaje sie to śmieszne... Życzę w takim razie żeby i ciebie spotkał podobny przypadek. Niech ci się trafi zboczek gej. Zobaczymy co wtedy powiesz cwaniaczku

Gość luka18
ten przed tobą wpis z 10.26 to jakiś tępy podszyw który sam nie ma nic do napisania , tak masz racje strach jest niesamowicie duży ale ma taką koleżankę która zlewa ich całkowicie i pomimo tego że też często spotyka yakich typów to zero jakiegoś strachu

pewnie to jakaś metoda - zlewać. Widocznie ma inna psychikę niz ja. Tez próbowałam, ale jak mówiłam wszystko było ok, póki nie stanął tuż koło mnie. Wtedy niestety strach brał górę

Gość luka18
tak masz racje , ja akurat też jestem taka że strach jest silniejszy odemnie , ale itak teraz jest już lepiej , tzn boje się ale już nie aż tak troszkę się naczytałam i podobno oni są zupełnie niegrożni i chodzi im tylko oto żeby się zaspokoić na oczach dziewczyny

nie sądzę. Chodziłam swego czasu do żeńskiej szkoły. Tam ci panowie zaobserwowani byli niemalże przez wszystkie uczennice prawie codziennie. Żelazny człowieku - przecież nie będzie pokazywał się tobie, bo byłoby to podwójne zboczenie :-)