Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toffie

przerwa z chłopakiem?

Polecane posty

Gość toffie

Chłopak poprosił mnie o przerwe, a raczej zerwal i powiedzial ze potrzebuje czasu.. Mam tak spokojnie czekac az sie zdecyduje ? dramat :/

Gość praktycznie wszędzie
poślij go na drzewo. Przerwa to inny sposób na powiedzenie, że znalazł nową

Gość toffie
On jest za granica i nie wie czy kocha mnie na tyle zeby wrocic :/

Gość mnmmmmnnn
wspolczuje mam to samo,te same slowa mi powiedzial i tez jest daleko ode mnie:(ile byliscie razem??kochasz go??

Gość toffie
Widze ze nie jestem sama.. Bylismy 2, 5 roku i bylo cudownie, on zawsze bardziej sie staral a teraz mu cos odwlailo :( kocham go strasznie , mysle caly czas mial plany wrocic w grudniu ale teraz nie jest pewnien..powiedzial ze nie chce zebym czekala bo nie wiem na 100% ze wroci,a ja nie potrafie nie czekac ehh a u was jak bylo?

Gość toffie
Z jednej strony nie chce mu odbierac szansy na łatwiejsez zycie ale z drugiej wcale tam nie ma kokosow ... jest prawie rok i prawie nic nie ma

Gość mnmmmmnnn
a moj ppwiedzial,ze sie wypalil ze kocha mnie ale juz nie czuje tego co kkiedys:(od 5dni sie nie odzywamy,tak za nim tesknie bez niego umieram:( chcialabym go chociaz uslyszec

Gość toffie
dokładnie to samo, kocha mnie ale juz nie jest tak jak kiedys. Kilka miesiecy temu mowil do swojej mamy ze jak nie przyjade do niego to on wrocic bo tak bardzo mnie kocha a teraz dupa . My zadko piszemy, raczej on sie ozdywa

Gość toffie
A ile byliscie razem? Kiedy on planuje powrot?? ja bylam u niego ale tam sie rozstalismy

Gość mnmmmmnnn
i co chesz z tym zrobic???:(ja mojego bardzo potrzebuje,ale niechce żebrac o milosc,chociaz wiem,ze on zawsze bedzie moja jedyna miloscia to ta prawdziwa i jedyna milosc dla mnie:(

Gość mnmmmmnnn
2lata ale on niechce tutaj wracac:(

Gość mnmmmmnnn
wiec ja mam sprawe przegrana:(ten wyjazd go bardzo zmienil:(

Gość toffie
Nic nie moge zrobic, on jest tam sam ze swoimi myslami i sam zupelnie musi podjac decyzje, wiem ze jak mnie bardzo kocha to wroci ale wiem tez ze takie wyjazdy zmieniaja czlowieka. On sie zmienil nie wiem czy to chwilowe czy mu tak zostanie, moze jak poczuje ze jets zupelnie sam.. ale czas mija ... Skoro Cie kocha twoj to czemu nie mozesz do niego jechac? :/

Gość toffie
Tez czulam ze to jest wlasnie ten... dogadywalismy sie super i rozumieli bez slow a teraz nie wierze ze on mi zrobil to

Gość mnmmmmnnn
bo on juz niehcce zebym przyjezdzala,chce odpoczac ode mnie:(mimo,ze juz odpoczywa 4miesiace bo wyjechal i rzadko sie widujemy:( teraz jest na wakacjach ,dobrze sie bawi a ja siedze i zdycham z tesknoty:( to koniec:(

Gość mnmmmmnnn
i co planujesz dalej z tym zrobic???walczyc bedziesz??? ja mam ochote zadzwonic do niego ale boje sie,ze to jeszcze pogorszy sprawe a ja sie jeszcze gorzej bede czula po tym telefonie:(

Gość toffie
Ja tlumacze sobie tak ze jesli naprawde kocha to wroci, w Polsce tez da sie zyc :/ Moj tam na pocztaku nie mogl sie odnaleźć, teksnil i wogole a teraz sie przyzwyczail i boje sie ze sie wciagnie w taki wir zycia z dnia na dzien.. Nie wiem czy wroci , warjuje juz tutaj. Nie wiadomo moze przemysli wszystko twoj i da wam jeszcze szance.. choc 4 miesiace to juz powinlo cos skutkowac :(

Gość toffie
Ja nie robie nic... Napisze mi smsa to mu odpisuje.. Nie poruszam tego tematu wogole!! jak poruszalam ten temat to bylo o wiele gorzej, klucilismy sie , on nie chcial o tym gadac itd, a jak przestalam drążyc to ostatnio dostalam nawet smsa ze on nadal jest ale potrzeba nam czasu. Wiec nie wiem czy telefon to dobry pomysl? Ja zostawilam mojemu list i to wywarlo na nim wrazenie ale jak nie bedzie chcial to i tak nie wroci a jak bedzie chcial to bedzie wiedzial co ma robic.. twoj tak samo..

Gość toffie
Z tego co wiem nie ma nikogo, a mam dobre źródła informacji ale wiem ze wszystko jest mozliwe wiec tego nie moge wykluczyc calkowicie

Gość kitka24
w moim zwiazku nie byłoby mowy zeby któreś z nas wyjechało za granicę, czy gdziekolwiek indziej na tak długo. Umarłabym z tęsknoty...Moim zdaniem ten kogos tam poznali

na pewno kogos poznal dlatego nie chce kontktu. zakochal sie najwidoczniej i dlatego wasze uczucie nie jest juz na 1 planie.. bardzo wspolczuje bo to straszne ale wypadalo by aby zjechal i abyscie sie rozmowili miedzy soba.. jesli tego nei zrobi tylko urywa po takim oresie bycia razem kontak to znaczy ze to co miedzy wami bylo dla niego - nie bylo to nic dojrzalego i lekko traktowal zwiazek.

Gość toffie
piszecie do mnie czy do mmmmmmmmmmmm ?? Czy do obydwoch ?? My utrzymujemy kontakt a on jeszcze nie zdecydowla czy wraca czy nie.

litosci.. a jakie mozesz miec dobre zrodla.. nawet jak by ktos z nim mieszkal i dzwonil do ciebi ei informowal Cie o kazdym kroku to przeciez puki jestescie razem czy tam dopiero sie rozeszliscie on bedzie sie ztym chowal.. dziewczyna nie bedzie do niego przychodzic ani publicznie nie bedzie sie z nia pokazywac puki sytuacja miedzy wami nie bedzie jasna.......... nikt ci dokladnie nie powie co on robi i z kim robi i gdzie. bo nikt z nim nie jest 24 na dobe.. tym bardziej w nocy...

ja w sumei bardziej ogolnie bo to bez znaczenia czy facet i kobieta sie juz rozeszli czy jeszcz enie.. jesli nagle jedna ze stron nie chc ebyc z druga to chyba jasne co jest grane?????? i tylko naiwne kobiety wierza w bajki o tym ze oni potrzebuja czasu i tak dalej... kochal i nagle przestal?? bo co?/ bo potrzebuje czasu?? i gowno prawda ze odleglosc robi swoje.. bo milosc przetrwa wszystko nawet rozlake Nie dajcie sie im i nie czekajcie. Ale na 20000000 procent to co miedzy wami jest sie rozpadnie.. a jak sie rozpadlo to nie wroci. Ba,, chlopak dziewczyny ten ktory sie zastanawia czy wrocic w gruncie rzeczy to nawet nie potrzebuje jej widoku jej bliskosci... bo sie zastanawia.. czyli ma ja gdzies ( sorki ).. ogarnijcie sie i kopa w dupe im.

Gość toffie
Tak wiem o tym. Sytuacja miedzy nami jest jasna, zerwalismy !! Nie mamy przerwy tylko zerwalismy ze soba! On tylko napisal ze potrzebuje czasu. Ale nie jestemsy razem

Gość toffie
Tak ja wiem o tym. Wiem ze to koniec tylko nie umiem przestac kochac i nie liczyc na jego powrot Bez sensu to wszystko

poza tym co takiego sie stalo ze jak byli na miejscu to wszystko bylo ok.. a jak tylko wyjechali to juz koniec?? no cos musialo sie stac.. musieloi liznąc innego swiata innego zycia w ktorym wy mu nie odpowiadacie... jest zapewne tak ze wy siedzicie i sie zamartiwacie i oni dalej sa na 1 miejscu .. kochacie przeciez... i macie nadzieje.. oni doskonale wiedza co jest grane i zawsze takie cos sie zle konczy... ZAWSZE.

toffie, przejdzie Ci. wiem ze to straszne i wyobrazam sobie jak sie czujesz poniewaz mnie tez ktos kiedys zostawil i wielka milosc sie skonczyla.. i to nie raz... naprawde... jeszcze nie raz bedziesz kochac... to tak sie tylko wydaje ze juz wszystko stracilo sens........ :):):):):):):):) pokaz mu ze jest dupkiem i tchorzem zeby cos takiego wyprawiad.. i pokaz ze jestes gora i poradzisz sobie bez niego!!!!!!