Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toffie

przerwa z chłopakiem?

Polecane posty

Gość toffie
Tylko co mam robic wtakim razie? Przestac odpisywac, czy napisac cos ? Gdyby to byla kogos sytuacja to bym umiala doradzic ale sobie nie potrafie bo wiem ze kiedruje sie uczuciami dlatego doradźcie

a teraz uwaga.... z reguly jest tak ze jesli jedna ze stron powoli rezygnuje wyprawiajac przy tym cuda wianki to nigdy prze nigdy nie dziala na nich metoda w stylu biegania za nimi plakania dzwonienia proszenia ... itd itp.. trzeba olać. i pokazac ze bez nich jest ok i damy sobie rae.. wtedy dopiero szlag i ch trafia.. a najlepiej jak by sie dowiedzieli ze radzicie sobie super i ktos sie kolo was kreci:) jak by nie bylo musi byc lepiej

Gość toffie
Tyle co Ty rafaello 21!!

no jasne bo najgorzej jest pomoc samemu sobie.... zajmij sie soba masz na to czas spotykaj sie z ludzmi.. moze poznaj nowe towazystwo ktore nie bedzie o nim mowic.. .. samo przejdzie:):):) bo milosc jest prawdziwa i tylko wtedy trwa do konca gdy jest odwzajemniona... o innej sie zapomina i przemija:):):) tylko czasu potrzeba:) zajmij sie swoimi sprawami kup sobie moze psiaka malutkiego zebys musiala w kolo niego skakac wtedy nawet nie bedzies zmiala czasu na przemyslenia wierz mi.. musisz sie czyms zajac:)

Gość toffie
Czyli radzisz zeby nie odpisywac ja jego smsy?

tego nie powiedzialam.. odpisuj.. choc wiem ze w kazdym chciala bys mu napisac ze go kochasz i takie tam i mu wykrzyczec co czujesz... naklam troche.. jak zapyta co u ciebie to pisz ze super... ze dajesz sobie rade i za chwilk ewychodzisz do przyjaciol kolezanki albo cholera wie gdzie:) i nie poruszaj tematu zwiazku przez smsy!!!!! Tak sie nie robi po prostu.. jak jest problem to sie go wyjasnia w 4 oczy lub przez telefon a nie smsami! bo to dziecinada... a jak napisze ci cos tam co do tyczy sie waszego zwiazku bylego to olej to i powiedz ze jak chce pogadac o was to ma zadzwonic a jak nie to nie.. i wtedy bedziesz wiedziec. sama do niego nie dzwon to jest facet to on ma dzwonic ustal sobie zasady i ich sie trzymaj i ich nie lam:) najlepiej od zaraz.

Gość toffie
Dzieki za rady napewno sie przydadza!! Nie dzwonie do niego, absolutnie, raz mu smsa wyslalam a tak to on wysyla. Nawet zle bym sie czula z mysla ze chodze za nim. A to ze przez smsy nie za łatwia sie spraw to swieta racja !!! Thanks ;)

prosze bardzo:) nie daj sei wodzic za nos i absolutnie mu nie ufaj.Niech on bedzie o Ciebie zazdrosny lecz tez bezprzesady:).. pokaz na ile Cie stac i nei zamartwiaj sie niczym!!! dasz rade!:):):)