Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciekawy31śl

przygody kontra łóżkowa nuda - pytanie do kobiet

Polecane posty

jestem w stałym związku, w którym w zasadzie wszystko układa się naprawdę dobrze. Jedynym problemem jest nieduże doświadczenie mojej partnerki w sprawach łóżkowych i niechęć do eksperymentów. Coraz częściej myślę o jakiejś \"przygodzie\", dzięki której mógłbym poczuć więcej adrenaliny i spontaniczności. Domyślam się sporej części komentarzy - \"porozmawiajcie, nie niszcz związku albo odejdź\" itd. - tyle, że z rozmowy nic nie wynika a poza seksem jest dobrze. Pytanie czy powinienem takiej okazji poszukać czy pogodzić się z sytuacją? Czy kobiety w związkach też mają takie dylematy?

Gość kwiatuszek...33
hehe....ja mam taki sam problem z moim facetem- niby wszyskto ok a w lozku beznadzieja.Moze sie poznamy?...

Gość Coala z rana
Kwiatuszek, zalezy skad jestes. Gietki obsluguje malopolske, a Ajron mazowsze. Coala za obskakuje drzewa.

kwiatuszek...33 - chętnie, ciekaw jestem wspólnych wniosków :) Ajron Men - no właśnie nie tą drogą - IKEA zbyt jest naturalna, ekologiczna, prosta i kanciasta :) trochę więcej wyrafinowania potrzeba :)

Gość Coala z rana
tiaaaa...Ajron tylko w kwadracie ktorego centrum jest kebab przy bajce:P

Gość kwiatuszek..33
No tak, smiejcie sie ale nie ma nic gorszego jak beznadziejny facet w lozku! koszmar!

Gość Dlaczego szukasz
wytłumaczenia dla ochoty na romas i skok w bok... durne gadanie. Chcesz, by ktoś z nas pobłogosławił Cię na drogę do szaleństwa na boczku... spadaj! Też byłam niedoświadczona, też wstydliwa, ale mój facet umiał to zmieniż, starał się, różnymi metodami docierał do mnie... ale Ty oczywiście możesz szukać adrenalinki ... zastanawiam się tylko... w czym Ty jesteś taki doświadczony, bo coś mi się wydaje, że seksualnie to nudnawy...

Dlaczego szukasz - nie prosiłem o błogosławieństwo, ale o opinię i Twoją już znam. Różnica między nami polega na tym, że Ty razem ze swoim partnerem miałaś ochotę próbować. A co do mojego doświadczenia - gratuluję przenikliwości umysłu i umiejętności wnioskowania, bo z tych paru zdań to naprawdę sztuka... :) Inna sprawa, że w przeciwieństwie do wielu forumowiczów staram się unikać mitomanii i dopisyania sobie umiejętności i cm - pewnie są i lepsi i gorsi ode mnie pod każdym względem :)

Gość echhhh
wniosków brak, poza tym, że można pechowo trafić...