Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miniowa Mina

Tabletki, seks ... i prezerwatywa

Polecane posty

Gość Miniowa Mina

Tabletki Logest biorę od ok. 3 miesięcy. Razem z moim chłopakiem chcemy zrobić \"prawdziwy\" seks, bez zabezpieczenia. On uważa że skoro biorę tabletki to jesteśmy zabezpieczeni i nic się nie powinno stać (chodzi o ten błąd statystyczny zabezpieczenia się tabletkami przed ciążą). Ja z kolei uważam że jeszcze nie jestem zabezpieczona i że jeszcze powinniśmy używać prezerwatyw. Więc jak to jest?

Gość Nie wiem dlaczego dzieci
i analfabeci zabierają się za seks... ???

Gość Prawdziwy seks jest po ślubie
przed ślubem tylko z prezerwatywą :)

Gość Miniowa Mina
11:19 Nie wiem dlaczego dzieci i analfabeci zabierają się za seks... ??? Prawdziwa odpowiedź na poziomie ... dzieci - wracać do książek, brac się za zakupy zeszytów do szkoły a nie siedzieć na kafeterii i pisać brednie zamiast odpowiedzieć pytającej :-/

Gość DFSGFRG
JESTES ZABEZPIECZONA OD 1 TABLETKI JUZ! CZYTAJULOTKE! NIC SIE NIE STANIEM, PO 3 MIESCIACACH BRANIA TYM BARDZIEJ! TABLETKI SA PO TO ZEBY CIESZYC SIE SEXEM BEZ BYM I INNYCH PIERDOL! CHLOPAK MA RACJE NIE TY!

Gość koziolka
Miniowa, podczas zażywania tabletek antykoncepcyjnych nie ma czegoś takiego jak seks bez zabezpieczenia. Bo właśnie te tabletki są zabezpieczeniem! Nie rozumiem po co się truć skoro używacie jeszcze prezerwatywy :/ Przeczytaj uważnie ulotkę lub zasięgnij rady lekarza bo jesteś bardzo niedoinformowana.

Gość ech-ach
jasne ze jak bierzesz tabletki to jestes pzrez nie chroniona i gumek nie potrzeba ,jesli masz obawy to w polowie cyklu ewent. sie powstrzymajcie lub zastosujcie gumki ,spoko ,wrzuc na luz!!!!!!!!!!!! i ciesz sie seksem :D

Gość hhiioopp
do ech-ach.... po jaką cholere ma się powstrzymywać w połowie cyklu skoro bierze tabletki to przeciez owulacja nie występuje.Nie no ,rratuluje co jedna to mądrzejsza.