Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalna kobieta

Ratujmy te forum!!!

Polecane posty

Gość normalna kobieta

Forum te na początku mi się podobało, ale teraz schodzi na psy!! Ludziom, którzy są jacyś ułomni psychicznie powinni zabraniać używania internetu. A wy ludzie w porządku nie odpisujcie na ich durne posty. Cholera tu dużo ludzi ma jakiś spaczony pogląd na świat. Nie dziwne, że siedzą tylko na tym forum, bo w realu nikt by ich słuchać nie chciał :/

Gość normalna kobieta
gdy pierwsze promienie słońca padają na wyschnięte tereny Afrykańskiej sawanny wychodzę z mojego kartonu pod mostem siekierkowskim , myję się w Wiśle i z godnością w skupieniu dorównującemu chirurgowi operującemu na otwartym sercu przemierzam stołeczne ulice w poszukiwaniu kontenerów na makulaturę ,po czym gdy znajdę owy obiekt z gracją baletnicy Moskiewskiego baletu Bieriozka wskakuję do środka i wyobrażam sobie ,że przeglądam bardo ważne projekty ustaw i gdy cos mi nie pasuje krzyczę jak najgłośniej tylko mogę "veto veto! ":classic_cool:

Gość fajna podszywka
:D a co do tematu- powinno byc "TO" forum :P;)

Gość normalna kobieta
Natomiast gdy równiny sawanny kryje mroczny mrok chowam się w swym kartonie z pakietem znalezionych w kontenerze papierzysk i zaprosiwszy wiekowego sąsiada z kartonu obok Putrament Zenona urządzam konwent seniorów ogłaszając kolejne interpelacje mocną potrząsając jego laską

może gdyby było tylko dla "czarnych", to byłby większy porządek... może...

Natomiast spadochroniarzy z f=23 uprzejmie informuję: moderatorzy kasują was po całości. Tak na wszelki wypadek mówię, żeby nie było gorzkich żali i durnowatych pytań "Za co??" 🖐️

Gość to czekaj na podszyw
nic a mogliby wejsc na miasto :O