Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabryhulek

co z waszymi stopami?????? ha...ha...ha

Polecane posty

Gość gabryhulek

Czy po schudnięciu zmniejszyły wam się stopy?? Moja ciocia schudła ponad 10 kg (nie była grupa ale teraz wygląda lepiej) stopy zmalały jej o jeden rozmiar :D ja też muszę schudnąć 10 kg i tak się zastanawiam czy moja stopa zmaleje (również nie jestem gruba, ale 10 kg w dół będzie idelanie, zresztą się koaże czy to nie za dużo) przy wzroście 177cm mam rozmiar buta 40- 41 :( mniejsza stopa to też zgrabniejsza i ładniejsza ;)) moja stopa jest bardzo szeroka, tzn jak trzymam ją nad podłogą to wydaje mi się że jest ok, ael jak ją połozę na ziemi to jak płetwa heheh a nie mam płaskostopia! to jest najlepsze :D piszcie wzrost, rozmiar buta ile schudłyście i jak wam się zmniejszyła stopa, być może że się nie zmniejszyła, ale jednak ;)) pzdr :D

Gość smutna Joasia
nie zmniejszyła sie

Gość gabryhulek
hmm i dlatego jesteś smutna Joasiu?? ;P :] hehe

Gość gabryhulek
czyżby nikt tu nie schudnął i nie chce się podzielić stopowymi doświadczeniami?? :P :P :P

Gość stopy sie nie zmniejszaja
:/ co to za głupoty?

Gość a wlaśnie ze tak
!!!!! ja zauważyłam to samo schudłam 11 kg i stopa może się NIE SKRÓCIŁA ale zamiast rozmiaru 39 noszę 38, po prostu ze stóp zniknął tłuszcz chociaż mi się wydawało ze go tam wcale nie ma:O dziwne, ale prawda, rozmiasr 39 jest za luzny :D