Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o niej myslicie

co o niej myslicie? podoba sie wam taki typ urody?

Polecane posty

Gość patrzaj w serce
tera poka swoje foto

Gość co o niej myslicie
swojego nie pokarze... powiedzzcie mi co o niej myslicie, umawiac sie z nia dalej czy nie?

Gość zdjęcie jest
za małe i zrobione z profilu, trudno powiedzieć, jaką ta dziewczyna ma twarz...ale wydaje mi się, że ma chyba ładne, duże niebieskie oczy, tylko, że ma za duży, nieproporcjonalny nos

Gość Jaja sobie robisz z
nielubianej koleżanki czy może własne zdjęcie zamieściłaś pustaku, bo normalny facet by się nie bawił w takie prostackie prowokacje...

Gość trzypotrzy
przestaniesz sie spotykac z nia bo Ci mowia zes lepszy od niej wez sie lecz cwelu nieumyty

A przepraszam bardzo... to po cholere Ty sie z nia umawiasz?! Po to, zeby podobala sie Twoim znajomym?! Tobie ma sie podobac... jesiu gdyby moj facet rozsylal po forach zdjecie z pytaniem czy fajna, bo nie wie czy ma dalej sie z nia umawaiac, to bym go w 4 litery kopnela...

Gość miskaaaaaaaaa
o niej nic nie mysle, jedyne co mysle w tej chwili - jestes porabany/a pewnie zazdrosna kolezanka...

Gość co o niej myslicie
nie wiem no, chyba sie moge zapytac, nie , bo nie traktuje tego powaznie jeszcze, macie jej 2 fote poszukam jakiejs z przodu...

Jak nie traktujesz tego powaznie, to daj dziewczynie spokoj, bo sie zakocha, zaangazuje a Ty sobie znajdziesz druga naiwna... a skoro nie traktujesz tego na serio, to po co sie z nia umawiasz? Dla jaj? A moze dla seksu?

Gość miskaaaaaaaaa
moglaby zmienic kolor wlosow na braz... ogolnie moze byc

Gość co o niej myslicie
nie spimy razem, powiedzial mi ze jak sie przekona ze nie jestem takim palantem jak inni to pomysli :/ dlatego sie zastanawiam czy to dalej ciagnac, do lozkka nie chce narazie isc, spotykamy sie 5 tygodni juz! a jak jest naprawde niereprezentacyjana to jak ja kumplom w oczy spojrze...

Gość co o niej myslicie
wlosy ma naturalne, takie jakby braz ze zlotymi przeblyskami nie znam sie na tych babskich kolorach

Gość kawalek kwiatka
ŁADNA..NIE ZASLUGUJE NA TAKIEGO DEBILA JAK TY,KTORY PYTA SIE NA FORUM CZY WARTO SIE Z NIA SPOTYKAC,CZY NIE JEST BRZYDKA.

Gość co o niej myslicie
ale mozna z nia wyjsc do ludzi? co sie w niej nie podoba kumplom? jak myslicie

Gość co o niej myslicie
nie rozumiem czemu na mnei naskoczylicie, ma foty laska na naszej klasie wic i tak ja moga wszycy ogladac to tu tez mozna wkelic pozatym usune potem