Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delateinserte

moja siostra na prezent slubny zazyczyla sobie

Polecane posty

Gość delateinserte

zmywarke pytam ja co chcialabysdostac(no wiadomo ze ode mnie) a ona do mnie zmywarke albo kase jak ja jej kupie zmywake jak zarabiam netto 1500 zł do tego jestem na L4 i mi kase odciagną:(

Gość kup jej..
dziesieciopak zmywakow i ludwika :D

Gość NumericL
weź kredyt

Gość na drugi raz nie pytaj
:-p A tak serio powiedz siostrze że nie masz tyle kasy. Może kupisz ją z kimś na spółkę, np z kimś z rodzeństwa lub rodzicami??

Gość delateinserte
zadnego kredytu nie bede brała mam sie za pozyczac bo pani zmywarke chce-absolutnie! ja chcialam jej kupic cos takiego z dusza np.grawerowane kieliszki,albo srebrne lyzeczki a ona co?

Gość chyba z niedoczynnoscia
a siostra nie wie ile zarabiasz?:o mi by bylo glupio mowic komus ze chcialabym od niego taki drogi prezet szczegolnie wiedzac ile ta osoba zarabia :o a jesli chcesz to wez pozyczke mala i powoli splacisz co miesiac:)

Gość proponuje zrzutę
Skontaktuj się ze WSZYSTKIMI zaproszonymi gośćmi i w imieniu panny młodej zorganizuj, że wszyscy wcześniej dadzą ci po swoim udziale w zmywarce. To będzie jeden wspólny prezent od wszystkich weselników. Powiedz też, ze siostra nie życzy sobie innych prezentów tylko, aby resztę kasy przeznaczonej na prezenty weselnicy przelali na konto najbliższego domu dziecka, a jej dali w kopercie potwierdzenia tej wpłaty. Stop szaleństwom prezentowym! ;-)

Gość stazystka
wiesz troche sama sobie jesteśw winna. pytania co byś chiała dostać moim zdaniem prowokuja do wypowiedzi której wcale niechcesz usłyszeć. Daltego nastepnym razem sama zdecyduj co jesteś w stanie kupic,a najlepiej daj kase, jesli marzeniem jest zmywarka to kiedy dostanie przypuszczalnie po 400 zł od 4 par będzie mogła sobie kupić

Gość Woddberus
Kup jej takie kulki analne. Mówie Ci, bardziej się ucieszy niż z jakiejś zmywarki. Na okrągło będzie miała w pupce rozkosz... to lepsze niż 100 zmywarek. Weź też pod uwagę, że podczas tradycyjnego mycia naczyń, z kulkami w odbycie będzie jej się milej zmywać.

więc po co pytałas trzeba było jej kupić prezent taki jaki uważasz a nie pytac a swoja droga nawet gdyby moaj siostra miliony zarabiała nie pwoiedziałabym ze chce zmywarke nic jej nie mów tylko kup to co uważasz i tyle

po co zrzuta dajcie kase i niech sobie kupi taką jaka chce wymira i rozmiar zmywarki jaki jej pasuje

Gość delateinserte
ale jaka sobie winna to jest moja siostra a nie jakas daleka kuzynka i nie na miejscu jest to ze ona chce ode mnie zmywarke gdzie wie ze mnie na nia nie stac.

Gość du..po..filc
wiesz może byc tez 2 opcja że siostra dała ci do zrozumienia ze chce kase bo wie że niestac cie na to co by chciała

czasem lepiej nie pytac, prawda stara jak swiat, ale znow ma potwierdzenie powiedz jej, ze nie masz tyle kasy, jak uzbiera na slubie, to sobie kupi :P

Gość delateinserte
niestety musze stwierdzic ze ona jest materialistka:( już nie pamieta kiedy obie mieszkalysmy z rodzicami a ja juz pracowalam i placilam jej za studia:( powinna powiedziec kup to co uwazasz,ze wszystkiego bede sie cieszyla:(

Gość proponuję zrzutę
Czy onk3 jest w stanie przeczytać ze zrozumieniem 5 wersów? I może nawet zauważyć głębszy sens w propozycji zrzuty? To pytanie retoryczne.

Gość delateinserte
i co dam jej 200 zl w kopercie

Gość gdfghsfhdfh
dlaczego nie pytac?? czasa,i lepiej jest kupic cos co sie koomus przyda niz kupowac cos co potem wyladuje w koszu. Tylko jej siostra chyba troche za bardzo jest wygodna i chcialaby od razu gwiazke z nieba. Kup jej tak w sklepie dla dzieci do zabawy moze wtedy jej ie troche oleju do glowy naleje.

proponuję zrzutę - tak jestem w stanie dziękuję ci za cenną poradę normalnie moja wdziecznosc dla ciebie nie zna granic będe cię chwalic po wszystkich odpustach

ja bym kupila jakis prezent, tak jak pisalas-jakies lyzeczki czy cos, przeciez to i tak nie ejst takie tanie, a zostanie na cale zycie, kasa przeleci miedzy palcami, a tu bedzie jakas pamiatka :)

Gość proponuję zrzutę
onk3, to jeszcze sprawdź w słowniku znaczenie wyrażenia "pytanie retoryczne" 🖐️

zmywarka z zabawniczego to kuper pomysl :D teraz sa takie full wypas wiec pewnie ebdzie zadowolona :D

Gość delateinserte
nie mam z kim sie zrzucic na prezent.mlodsza siostra uczy sie w LO wiec odpada,rodzice pewnie dadza jej kase. babcia moja mowila ze kupi jej jakas fajna narzute na lozko, to sie moja siora zdziwi bo twierdzi ze wszystko ma i chce tylko kase

proponuje zrzute -- dobrze już pędzę do słownika i zaczytuję sie w nim wiesz nigdy bym sie nie dowiedziała co to jest pytanie retoryczne gdybys ty sie nie pojawiła dziękuję ci i do końca życia będe ci wdzięczna i dłużna

Gość delateinserte
do tego jestem swiadkową podrzucie jakies pomysl na prezent

Gość bycie świadkiem+rodną siostrą
równa się prezent za minimum 1500zł - to u biedaków nie trzeba było godzić się na bycie świadkiem :-P

Włóż do koperty tyle ile możesz. Ani złotówki więcej. Jesli poważnie nadszarpniesz swój budżet, a ona jest materialistką i tak tego nie doceni, a Ty będziesz biedować przez długi czas. Jesli nie jest materialistką, doceni to co dostała, wiedząc ile zarabiasz. Swoją drogą ciekawe, ze siostrze w oczy nie można powiedzieć co się myśli...