Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellla26***

PRAWIDŁOWA DLUGOŚĆ CYKLU

Polecane posty

Gość afsaf
aha, no to czasem zamiast mieć zapas, to bieduję, jak nie pomyślę wcześniej. też około 5, 6 dni, z tym, że ten 5 i 6, to już takie resztki tylko ;), bardzo lekkie krwawienie. teraz mam 10 dzień cyklu, czyli już płodny okres i za 4 dni owolucja ;)

Gość mam 2 cykle w roku dodatkowo
Wiesz w owulację jest prawie tak jak w okres :-O on cały umazany (przepraszam za drastyczne szczegóły) pierwszy dzień okresu tak i czasem ostatni, ale w trakcie to nie - byłoby jak w rzeźni :-O szczęście, ze Mój z tych mało obrzydliwych ;-) bo mąż koleżanki to się brzydzi jak mu w czasie kolacji w TV pokazują rteklamę czystych podpasek! :-O

Gość afsaf
aha, no to nieźle, u mnie tylko takie lekkie krwawienie w owolucje, choć mokra jestem cholernie. no my też jak najsilniej krwawię, to sie nie kochamy, choć mój facet też nie ma nic przeciwko. dziś 10 dzien, więc już jestem płodna, muszę mieć się na baczności ;)

Gość afsaf
choć czasem mi się wydaje że jestem płodna 24 dni w czasie cyklu ;), a w owolucje mam największą ochote ;)

a taki facet brzydzący się własnej żony to normalnie załamka :-O jak karmiła i miała zapalenie to lekarz powiedział im, że najmniej bolesnie te złogi może sciągnąć jej mąż, ssąc po prostu i wypluwając to zastałe mleko - to jej powiedział, że się brzydzi i musiała to robić bardzo boleśnie :-O

Gość afsaf
no to przykre, ale niektórzy tak maja i nie mogę się przełamać...

Gość afsaf
a powiedz czy oprócz krawienia czujesz bóle owolucyjne?

kupki własnego dziecka też się brzydził i nawet przy gościu czyli przy mnie nie wstydził się wołać do żony: "Anka, ona zrobiła kupę, no zrób coś z tym" Dla mnie niewyobrażalne :-O

bóle zwykle tak, choć nie zawsze a czasem to takie mocne, że nie mogę jeździć po wybojach, bo wszystko boli przy najmniejszym ruchu trudno u mnie przeoczyć owulację :-D A u Ciebie jak?

Gość afsaf
wiesz jestem w stanie zrozumieć, że niektórzy tak mają, tylko że częściej, to po prostu facet jest wygodny....

No to chyba jestem mniej wyrozumiała niż Ty ;-)

Gość afsaf
mam identycznie, ostatnio jakby mniej mam tych bóli, ale też są inne niż miesiączkowe które kiedyś miewałam, bo teraz mam bezbolesne prawie okresy. przez jakiś czas to do dosłownie wiedziałam z którego jajnika się jajeczko uwalnia, bo tak mnie bolał. pamiętam jak kilka lat temu miałam owolucje 1 listopada i stałam na cmentarzu i tak mocno czulam to... ale fakt mniej czy bardziej, to zawsze czuję owolucje. masz bolesne okresy?

Tośmy się pożaliły - idę pisać podanie do producentów podpasek ;-) Cześć 🖐️

Gość afsaf
powodzenia ;), papa :)

Okresy dawniej bardzo bolesne, teraz od lat w sumie do przeżycia i bardziej boli mnie owulka. Zdrówka 🖐️