Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka_mg

nie mogę nabrac powietrza do konca....

Polecane posty

witam... czy ktos z was mial moze tak ze nie mogla nabrac do konca powietrza?powietrze dochodzi do pewnej granicy i juz dalej nie chce \"isc\" niewiem co sie dzieje...lekarz powiedzial ze to jest na tle nerwowym bo zadnych szmerow na plucach nie wysluchal, robilam takze spirometrie i wyszla idelanie...takze juz sama niewiem co mi jest...:(

Gość ja tak mam to nerwica

jezu naprawde?? ale ja sie przeciez niczym nie denerwuje...mam ustatkowane zycie...jestem szczesliwa...praca w zadnym wypadku nie jest dla mnie stresem...to od czego to??jak to sie leczy??

nie wiem, kochana - to nie musi być ciągły stres, może być następstwo jakiegoś traumatycznego przeżycia w przeszłości spróbuj łagodnych, ziołowych leków uspokajających, albo pij melisę - jeśli objawy nie ustąpią, potrzebna będzie pomoc lekarza (mocne leki lub terapia - w zależności od problemu)

jeszcze nie przeszło, jestem w trakcie terapii brak mi słów, by wyrazić, jak Ci współczuję straty maleństwa :(

Gość kkk****
potwierdzam -nerwica.mam to samo...niestety nerwica to nic innego jak ukryty konflikt wewnetrzny .dopiero przepracowanie znieksztalconych mysli i emocji daje poprawe.warto to zrobic bo objawy jakimi moze zaatakowac nieleczona nerwica to koszmar.poczytaj o atakach paniki. pozdrawiam cieplutko

hmm...wydawalo mi sie zesobie z tym poradzilam a jednak ta nerwica(wedlug was) oznacza ze jeszcze o tym nie zapomnialam...no coz bedzie trzeba sie leczyc...

z mocnymi lekami lepiej uważać - uzależniają, otępiają i w ogóle :O ja bym Tobie doradzała pójście na terapię - dopóki nie poradzisz sobie psychicznie ze stratą dziecka żadne leki Ci nie pomogą

nie ma za co, trzymaj się kochana :*

Wiecie co? .. Mam właśnie ten sam problem.. męczę się z nim znów.. Zaczęło się od mocnego pieczenia w klatce piersiowej... poszłam do lekarza..zbadali mnie no i dostałam skierowanie na pobieranie krwi z czego miałam robione 6 wyników.. wszystkie było ok. oprócz tego dostałam na ten ból klatki tabletki które brałam raz w dniu . Jadłam je chyba z 3/4 dni, bo po tem juz przeszło.. lecz dostałam skierowanie na " rury do gardła " . do tej pory nie poszłam. panicznie się tego boję. wszystko działo się około 1,5 msc tamu... dziś znów wróciło to, lecz bez pieczenia w klatce.. po prostu nie mogę nabrać do końca powietrza, gdyż im więcej go nabieram tym bardziej mam uczucie takiego bólu.. coś hamuje.. może to też przez To że papierosa zapaliłam? w sumie to chyba od tamtgo dnia mam to dziwne uczucie..

Gość mikrobi
To sie ciagnie latami. Czasem znika czasem powraca. Cięzko to wytępić.