Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JacekWarchowskiiii

Skoro faceci wolą szczupłe to czemu tyle grubych dziewcząt ma mężów?

Polecane posty

Gość JacekWarchowskiiii

coraz wiecej widze grubych kobiet które zdobyły facetów.Tylko tutaj na forum pisza że wolicie szczupłe gówno prawda

Gość ksennnnna
a czego tyle szczupłych dziewczyn nie ma mężów?

Gość może i zdobyły
ale ja tam wolę odwrotnie, jak faceci starają się zdobyć choćby nr telefonu :D

Gość też tak uważam
Piszą, że wolą szczupłe, a na ulicy prowadzą za rękę same balerony z krótkimi nózkami, tłustymi brzuchami i celulitem.

Gość JacekWarchowskiiii
życie pokazuje że faceci zakochuja sie w grubszych dziewczynach

Gość JacekWarchowskiiii
mam pare wolnych koleżanek i sa to same szczuplutkie dziewczęta

Gość bo nie biorą
byle czego...

Gość też tak uważam
Myślę, że na żony wybierają sobie dziewczyny przeciętne, a zdradzają je później z tymi atrakcyjniejszymi.

Gość renatttta
teraz w ogóle jest pełno grubawych dziewczyn,rzadko która ma wagę idealną.I pewnie faceci wolą takie pełniejsze niż suche szczury,często bez cycka i tyłka.Zresztą każdy ma inny gust.

Gość pearinchocolate
ja przy 154cm waze 53kg - jestem normalnej budowy, i ostatnio uslyszalam od faceta ze nie lubi wystajacych zeber u dziewczyn, tak jak to u mnie jest widoczne, powiedzial mi tez ze malo ktory facet woli super plaskie brzuszki od lekko wystajacych, wiec wniosek nasuwa sie sam, ze jednak wola grubsze

Gość też tak uważam
To dlaczego kłamią, że wolą szczupłe? Ja zauważyłam, że największe powodzenie mają te przeciętne. Nie najpiękniejsze i nie za bardzo dbające o siebie. Ale to może być tylko moje zdanie. Mogę się mylić.

Gość też tak uważam
Tak dla ścisłości, wcale nie jestem chuda. Mam normalną budowę i normalną wagę.

Gość joooooooooooooo
ludzie smieszni jestescie !!! o gutach sie nie mowi..... jeden woli chude a drugi grube... temat zamknięty...

Gość JacekWarchowskiiii
ja uważam że najlepsze są szczupłe ale nei chude dziewczyny wiadomo że z wiekiem masy przybywa ale nei żeby dziewczyna młoda juz hodowała nadwage

Gość mkdjierjtrtki
Myślę, że na żony wybierają sobie dziewczyny przeciętne, a zdradzają je później z tymi atrakcyjniejszymi. Co za pusty tok rozumowania, żenią się z tymi, które kochają i dla nich te kobiety nie są przeciętne.A i nie każdy facet zdradza je potem z tymi atrakcyjnymi, wg.twoich kryteriów.

Gość JacekWarchowskiiii
moja dziewczyna ma 170cm a waży 58kg dla mnie jest super.Nie chciałbym chudej

Gość pokaz fote
to tak jakby zapytac : Skoro kobiety wolą wysokich to czemu tyle niskich facetów ma żony? proste. ludzie maja jakies swoje idealy ale w prawdziwym zyciu zakochuja sie w przeciętniakach

Gość JacekWarchowskiiii
ciekawa rzecz zauważyłem że zamozniejsi faceci wolą szczupłę dziewczyny zdecydowanie czesciej takie wybieraja niz ich biedniejsi rówieśnicy

Gość też tak uważam
Zależy co nazywamy szczupłością. Bo dziś to pojęcie jest mocno wykszywione. Dzisiaj dziewczyna 170 cm i 50 kg jest uważana za grubą.

Gość też tak uważam
wykRZywione :/

Gość tomaszzzzzzzzz
przy takiej wadze to dla mnie szkieletor.

Gość JacekWarchowskiiii
ale to kobiety bardziej zalezy na małżenstwie wiec na zone musi spełniac wiecej krytriów meic wiecej atutów w rece.Męzem moze byc facet zupełnie nieatrakcyjny facetom tak bardzo nie zalezy na małżenstwie wiec to że niski facet ma żone nic nei znaczy a nawet czeste sa przypadki że facet nie majacy wielu atutów nie bedac super przystojny czyli czesto niski,chudy żeni się czesciej i szybciej bo tez potrzebuje seksu jak jego koledzy którzy sa bardziej atrakcyjni a którzy nie musza tak bardzo sie starac zeby dostac to czego potrzebuje najbardziej facet

Gość fz
ano dlatego, że te grubsze są wierne i nie dają dupy podrywaczom, bo je mało kto podrywa oprócz ich mężów oczywiście. Te ładne i szczupłe zawsze mają całe tuziny podrywaczy i sobie wiecznie przebierają.

"ano dlatego, że te grubsze są wierne i nie dają d**y podrywaczom, bo je mało kto podrywa" a cóz warta jest wiernosc, ktora wynika z braku okazji do zdrady??

Gość też tak uważam
Mówienie, że grube są wierniejsze a szczupłe są puszczalskie jest płytkie i dennie głupie.