Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioleeelka

czy sa tutaj dziewczyny ktore biora leci uspokajajace bo facet je zostawil?

Polecane posty

Gość fioleeelka

czy tylko ja jestem taka "wrazliwa" :o

Moja koleżanka brała, zostawiał ją 3 razy i nie dało jej się przmówić do rozumu, żeby go olała. Nie martw się, czas leczy największe rany. Zajmij się czymś, tak, żebyś nie miała czasu na rozmyślanie i będzie dobrze :)

Gość maja_kaja
i ja też :( bez nich zbyt dużo emocji kłębi się pod czaszką :( złych emocji

Gość ja biore leki uspokajajace
ale z uinnego powodu :O

Gość smsmmsmsm
beauty zosatwil cie dla innej????moj tez:( nie chce mi sie zyc chce umrzec,on byl sensem mojego zycia

ja tez nic mi sie nie cche nawet nie wierze ze kiedys kogos tak mocno pokocham..zrobil mi tylko duren nadzieje spotykal sie mowil ladnie buziaczki pocalunki i nara:O poszedl do innej..zeby chociaz do jakiejs super laski ale dla takiej mnie zostawil?:O nie ma chlopak gustu:D teraz ja biore leki a on sie pewnie super z nia bawi:O\mam tylko nadzieje ze kiedys sam zazna takiego bolu przez kogos jak ja przez niego:O

Gość smsmmsmsm
a ile byliscie razem??? jak sobie radzisz??bo mi sie nic niechce,caly dzien spie nic nie jem,nie mam na nic sil:(

znalismy sie 6mc.... ja tez sobie nie radze rzucialm prace przez niego..wrocilam do Polski zapisalam sie na studia szukam pracy probuje sobie jakos radzic ale to nie wychodzi czesto mysle placze i czasami mi sie wydaje ze to nie odejdzie:O ale pocieszam sie tym ze moze tak mialo byc moze lepiej tak niz jakby mnie pozniej zostawil teraz kogos ma....:o..ale ja jestem lepsza i jego strata:D mam nadzieje ze kiedys pozaluje swojej decyzji chociaz przez sekunde:D

Ja kiedys tez brałam po rozstaniu. Po około roku dopiero do siebie doszła. Bolało strasznie, mimo że nie było nam aż tak źle nie załuję ze się rozeszliśmy. Dziś jestem z kimś innym. Każda następna miłość jest równie piękna jak pierwsza.