Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamotimium

pytanie o wiek optymalny.

Polecane posty

Gość będziesz SAMA całe życie

Gość szukamotimium
POLACY TO GOWNA.

Gość szukamotimium
Polacy to zapite świnie i gówna. A ich szkoły są czarne jak smoła. I warte również gowna.

Gość szukamotimium
Po polskich szkołach można jedynie iść myć dupy na zachodzie albo się puszczać. OTO PRAWDA!!! A jak wam się nie podoba prawda to się SRAJCIE -i to tez jest prawda.

Gość szukamotimium
Najlepsze w Polsce sa dzieci polskich nauczycielek. A już zwłaszcza polonistek. ło Boże - do kotła z tym. :(

Gość szukamotimium
No -tak was chba pozdrawia wasz Anioł Stróż. Jak skończy tę misję to sobie odpocznie. Szczerze mówiąc współczuję mu lecz są jeszcze gorszy głupoty na tym świecie niż to państwo. Choć trudno je znaleźć. Ale jak was spotkał w 1863 to był dla was bardzo miły. Zapowiedział papieża i powiedział, że wszędzie będzie polski nauczany. O tak - ale po co komu ten polski to nie wiem. Chyba po to, żeby o dinozaurach czy coś tam? O lesie? nie wiem.

Gość szukamotimium
jestem zywym gownem, prosze mnie rozdeptac :classic_cool:

Gość szukamotimium
Chyba przez to te anioły muszą się opiekować ludźmi bo od nich się zaczęło no i upadek ludzi też przez nie. Teraz nie mogą się poddać. Ale Aniołowi Polski to można naprawdę współczuć jego ...fuchy. Jak nie padnie to może awansuje - jedyny pożytek.

Gość szukamotimium
No ale zostały mu wspomnienia, że było już lepiej. Zawsze tak jest - wielkie sukcesy i załamanie. To tylko historia...

Gość szukamotimium
Ale to jest prawda - po polskich szkołach można tylko iść się puszczać. naprawdę :(. boleję nad tym, ale większy pożytek byłby gdyby je po prostu zamknąć. dzieci byłyby mniej zdemoralizowane i młodzież. Naprawdę. A poza tym to niczego tam nie ma pozytywnego. Naprawdę :(. Pozdrawia was wasz anioł stróż. Jeszcze trzeźwy...

Gość szukamotimium
Dobrze, że jest ten Anioł Stróż Polski bo bym się załamała. Ma on ciężką pracę. Inne anioły się z niego śmieją. Ja w ogóle nie wiem gdzie on przebywa. W Polsce czy w USA. Biedny jest, ale cóż... jeszcze musi się przebierać za młodego wiejskiego chłopca. Okropne. Współczuję mu też.

Gość szukamotimium
młody, biedny, wiejski chłopiec ubrany na biało. To wasz Anioł Stróż. Ale to w 1863 a teraz? Siwy dziadek chyba też na biało wołający "idzie koniec, idzie koniec".

Gość szukamotimium
Siwy dziadek dosłownie... bo tu wszystko jest takie bez sensu - gdzie indziej mówią. - A gdzie się tu spieszyć? Do grobu? - i się nie spieszą. A tu wszyscy latają jakby ich posrało. A perspektywa ta sama. A ile błędów jest jak ktoś się spieszy no nie? Wszystko bez sensu. Ale w Polsce wszystko jest bez sensu. Teraz znowu każą mi do wojska iść . Może koło 40 stki przyjdzie im do głowy, że to nie ma sensu bo i tak wszystko znowu przegrają. Ze nie tędy droga. No ale cóz... tu się urodziłam. Tu chodziłam do szkoły. Tu pracowalam. Tyle detali.