Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bulwersująca

Wyzywające pytanie? Znowu o bieliźnie

Polecane posty

Gość Bulwersująca

Ślub za 2 tygodnie ( o! już niecałe). Zastanawiałam się nad bielizną pod suknię.Suknia zwykła góra gorsetowa z wszytymi miseczkami, dół rozszerzany z szerszą półhalką pod spód.Chciałam żeby w ten dzień było wyjątkowo, wiecie jak to jest. No ale nie wiedziałam co wybrać, żeby bielizna była specjalna, bo na codzień noszę niezłą, także pończochy- dla mnie normalka. No i wymyśliłam- może nie założę niczego pod suknię, ot tak -to będzie rzeczywiście coś wyjątkowego. To mnie ruszyło, bo mało kto tak robi, chociaż poszperałam w necie i kilka dziewczyn już było bez niczego pod spodem na swoim ślubie, a np. w stanach nie noszenie bielizny pod eleganckie suknie staje się modą( nie mylić z ekshibicjonbizmem amerykańskich gwiazdek). Poza tym zawsze chciałam wiedzieć jak kiedyś kobiety czuły się w długich sukniach bez majtek. Od razu uprzedzam ,że w tym dniu nie mam cioty, ani z mojej ...zwykle nie wydobywają się jakieś ciecze.Niespodzianka dla mojego przyszłego to już inna sprawa... Przynajmniej nie będę musiała szukać bielizny po sklepach, bo nie będę jej miała wcale.Napiszcie koleżanki co o tym myślicie, może któraś tak byłai mnie ośmieli Opinie facetów i zboków niemile widzane

Gość ojojoj123
Tak całkiem goła pod suknią??!E co ty?

Gość Bulwersująca
Całkiem...

Gość ikka ---
Jaki masz problem , jeżeli chcesz iść bez majtek to idź .Tylko nie wiem , czy wypada. Wiesz - na wesele to jeszcze, ale do kościoła.Pozatym , czy nie boisz się , że np zrobi ci się jakaś plama na sukience... Przemyśl to

Gość imoen
Jeśli góra ma dobrze wiązany, solidny gorset, to ze stanika lepiej zrezygnować. A majtki to już jak chcesz - jeśli masz klasyczną suknie, to i tak nikt nic nie zobaczy... Chociaż możesz mieć stresa, jak cię pan młody podniesie, czy przypadkiem jakoś nogami nie majtniesz niefortunnie... Ja ostatnio na miasto wyszłam w dłuższej kiecce bez majtek, śmieszne uczucie, ale fajne, tak jak z pływaniem nago :)

Gość Bulwersująca
Mam halkę coś jak krynolina to nawet jak mnie podniesie to i tak nic nie będzie widać, a uczucie musi być niezwykłe jak nikt nie wie o twojej tajemnicy, to takie wyzywające

Gość liszka 25
Do bulwersującej: nie słuchaj nikogo, bądź cool.Ja na swoim ślubie i weselu też byłam bez bielizny i wspominam to jako niezapomniane wrażenie, taka dziewicza biel i nic więcej .Pozdrówka i baw się dobrze

Gość ale ponczochy zaloz
bedzie bardziej sexy.. A jakies gacie wlasciwie maciupenkie tez mozna... bedziesz sie lepiej czula w kosciele..

Gość Bulwersująca
Link nie chodzi to nic nie zobaczę, a jak chodzi o czucie się to właśnie chodzi mi żeby czuć się zupełnie inaczej niż zawsze

uwazasz ze to jest higieniczne? ja mam watpliwosci ... szczegolnie ze bezposrednio na suknie albo halke ... feeee

Dziewczyny, nie dajcie się podpuszczać! Ta osoba która założyła temat, już tu pisywała od czasu do czasu w innych tematach. Najprawdopodobniej właśnie ona jest jakimś zbokiem, i niekoniecznie kobietą.

Gość Bulwersująca
O co ci chodzi człowieku , chyba sam/sama jesteś zbokiem. A prosiłam - bez zboczków i facetów!!! Wiadomo temat dziwny , ale realny dla kobiet.

Gość dejzi69
chyba masz cos z garem,stringi na dupe zakladaj,bo pewnie i tak nie masz co pokazywac,ale zdzi.............:)ale sobie towj many zone bierze,wspolczuje,co golym dupskiem bedzie na weselu swiecila,pewnie sie many ze wstydu spali i spier..z krzykiem jak sie kapnie kogo se na zone wzial,chyba,ze lubi takie klimaty,to sorry,ale tez jakis dziwak jesli tak:)

Gość Bulwersująca
Ale chamidło i prymityw!!! Aż dziw ,że coś takiego nauczyło się pisać!

Gość poprawna26
Masz rację - to dejzi69 to musi być jakieś kretyństwo do kwadratu. Jazda z forum z takim słownictwem i chamstwem!

Gość taka z ciebie elegancka laluni
a z pończoszkami i extra bielizną na codzień... a zamiast miesiączki masz CIOTĘ?????

Gość dejzi69
jazda ze slubu z gola d.......i moze do koscila pojdzie gola d...swiecic?:)buahaaha.prawda wo czy kole,ze zdzirex:)

Gość kjhgflcdtyh
no ta ciota byladobra :) jakis prymityw z autorki ze ma takie slownictwo rynsztokowe, pewnie sloma z butow wylazi