Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleko czekoladowe

Nie rozumiem tego...

Polecane posty

Gość mleko czekoladowe

Wracam sobie z solarium, jestem niecałe 100 m od swojego bloku, a tu jedzie jakiś koleś na rowerze, którego widywałam, gdy byłam w parku z chłopakiem i walnął mnie w plecy i mówi 'pier.dol się sz.mato' ja do niego : tak, świetnie. wchodzę na chodnik, odwracam się, a ten jedzie na mnie i mnie znowu popchnął. a ja do niego 'o co ci kurva chodzi?' a jego inteligentna odpowiedź: o g.ó.w.n.o.'. i odjechał, a ja poszłam do domu, aż mi ręka się trzęsie i nie wiem, o co chodzi :O

Gość to co to za facet ze Ci po
lol, a to ile wy lat macie?:D

Gość mleko czekoladowe
ja zapomniałam dodać, że tego kolesia na rowerze nie znam. a tylko go widziałam kilka razy , jak siedziałam z chłopakiem w parku. ja mam 17 lat.

ja Ci powiem cos lepszego:D:D:D:D wczoraj ide z kumpelą na sapcer i idzie taki mały moze mial z 6 lat:D i zagaduje tak do nas - dzien dobry, aj wiem ze moze panie nie mają bo się panie uczą,ale moze dostane od pan złotówke?;) mowimy-same nie mamy;d jakbyśmy miały to byśmy szły na piwo, a nie na spacer:D a on idzie za nami i za chwile hasło - te laski! idzeicie na piwo! ja stawiam!! my w śmiech a on dlej - no decydujcie się bo mi się spieszy:D było to dość rozbrajające , nie powiem:D mały bajtel widocznie się od starszych kolegów nasłuchał:D

a co do tego cymbała na rowerze powiem Ci jedno, ja nie umialabym nijak zaczepić kogośw tak chamski sposób jak on i co gorsze nawet się stresuję jak ktos by mnie tak zaczepił choćby był młodszy:o jestem wygadana,ale się nawet młodszych boję jakby mnie tak jak Ciebie zaczepili:D

Gość mleko czekoladowe
Niezły dzieciaczek hehehe :D śmieszna sytuacja :D a ten koles na rowerze..to ja nie wiem :O chyba chory psychicznie...

Gość pewnie ma zdartą czapkę

Gość malinowa malinka
ja mam jeszcze cos lepszego : ide sobie po parku a tu nadjezdza stary koles na rowerze i lap mnie za cyca...

jak widziałaś że jedzie na ciebie to ty go mogłaś pchnąc:P może się zakochał w tobie i go boli że masz chłopaka

Gość mleko czekoladowe
jak go spotkam w parku z chłopakiem i on znowu do mnie tak podjedzie i co ja zrobię ?:O

Gość mleko czekoladowe
Haha, jak ja go nawet nie znam :) wiem, teraz żałuję, ale byłam w szoku :O

Gość fajne końskie zaloty

Gość tymbarkoffa
:):)

no pzreciez kobieto droga jak bedzeisz z facetem i on bedzie to powiesz facetowi ze to ten ciul co wtedy Cie uderzyl i Twoj chłop sie z nim rozprawi:D

Gość mleko czekoladowe
w sumie racja, ale ten koleś jest niewyżyty, ostatnio też szłam z koleżanką, on jechał po drugiej stronie ulicy i się oglądał i patrzył cały czas :O

Gość ejbisi
Jakiś psychopata i tyle.

wyrośnie z niego psychol:o uważaj lepiej bo nie wiadomo co mu odbije:o

Gość mleko czekoladowe
no i tego sie boje, bo czesto sama chodze po osiedlu np. na przystanek czy do sklepu :O