Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rayek

KWESTIA POCAŁUNKU

Polecane posty

Gość rayek

witam wszystkich, moja sprawa dotyczy tego, ze sie nigdy nie calowalem. dlugo nie mialem dziewczyny ale teraz sie zakochalem bardzo mocno i nie chcialbym tego zepsuc. obydwoje chcemy to zrobic ale boje sie ze nie zadowole jej oczekiwan. moze ma ktos jakies rady apropo calowania sie? pomocy!!

Gość rayek
uwazasz ze dziewczyna nie bedzie mi miala za zle jak jej wpakuje jezor do ust? chodzi o to ze ja sie boje o to jak sie sprawdze

Gość kljh
nic sie nie martw to sie wie samemu z siebie:) powodzenia:D

Gość o leluuu
Ale chłopakowi w głowie pierdolicie.Sranie w banie. Mój pierwszy pocałunek był tragiczny nic samo nie szło ;/ teraz boje sie całować,że znowu mi nie wyjdzie

Gość rayek
bardzo opttymistyczna wypowiedz :D

Gość Bercia167
nie masz sie czym martwic... pocalunek zawsze bedzie idealny jesli jest z wlasciwa osoba..:D nie no a tak powaznie.. samo z siebie wychodzi ..:D zamknij oczy i daj sie poniesc...;).. aaa dziewczyna juz doswiadczona w tych sprawach?.... to zapewne CIe pokieruje jak bedzie CI kiepsko szlo.;) pozdrawiam i nie martw sie .. pdwagi.. pewnosc siebie pomaga..:D nie mysl o tym czy idzie Ci dobrze tylko skup sie na samym pocalunku.. nic trudnego;)

Gość rayek
dzieki, wsparles mnie duchowo :P

Gość o leluuu
Tylko czemu mi tak nie poszlo,a bylam wyluzowaana na maxaa... wkrecilam kolesiowi,ze nie umiem go pocalowac dlugo,bo dlugo nie mialam faceta i sie calowalam z przyjaciolka a z dziewczyna to inaczej dlatego jak go caluje to co chwile przerywam hahah porazka.

Gość rayek
no widzisz, ty sie pocalujesz z przyjaciolka, a ja z facetem? juz wole zostac prawiczkiem :P

Gość o leluuu
Ale ja mu tak tylko wkręciłam ;d

Gość lulina
Mój pierwszy pocałunek też nie należa łdo najcudowniejszych...ale niczym się nie przejmuj,przecież nic nie umie się od razu:)wystarczą chęci.A jeśli dziewczyna naprawdę Cię lubi i zależy jej na Tobie,to każde zbliżenie będzie dla niej super;)

Gość rayek
takich odpowiedzi sie spodziewalem, wielkie dzieki, nastepnym razem jak sie z nia spotkam postaram sie byc bardziej pewnym siebie i moze nie dam ciala :P