Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaa23

piersi

Polecane posty

Gość kasiaaaaa23

mam 23 lata i jestem w 3 miesiacu :) dziewczyny, powiedzcie mi, czy moje piersi ucierpia w wyniku ciazy/karmienia? boje sie, ze beda sflaczale i obwisle... jakie sa Wasze doswiadczenia? jak zadbalyscie o piersi, zeby pozostaly jedrne i zgrabne? tu raczej nie bedzie napalonych malolatow - mozecie wkleic fotki1

Gość kinggggggggggggga
ciążą może nie,o ile dużo nie przytyjesz, ale karmienie ma duży wpływ na wygląd piersi.Może to nie jest najlepsze co powiem,ale lepiej nie karmić.

No ciąża ma spory wpływ na wygląd piersi. Strasznie wówczas puchną. ja się dorobiłam na przykład rozstępów. Ale co się dziwic, skoro przed ciążą miałam rozmiar 75D, a w ciąży 75F było małe :o A 75G nie mogłam nigdzie znaleźc... Po porodzie piersi zmalały i są z grubsza takie jak przed ciążą. Piersią karmię do teraz, nie zaobserwowałam dalszego pogorszenia ich wyglądu.

Mnie urosly piersi na poczatku ciazy - i to i 2 rozmiary!kamilam corke 8 miesiecy.Troche sflaczaly i obwisly ale znowu nie tak bardzo zebym sie przejmowala.Zmiany sa minimalane

Gość Kasieczka
Ja moja córe karmilam 4 miesiace, a przybyl mi wtedy jakos jeden rozmiar, potem moje piersi wrocily do normalnej wielkosci ale dorobilam sie rozstepow i nieco mi opadly. Coz, wygladaja gorzej niz przed, przez te zozstepy. Teraz znowu karmie piersia i bardzo wyladnialy, ale nie wiem co bedzie potem

Gość kasiaaaaa23
nawet jesli oklapna - na pewno nie zrezygnuje z karmienia piersia chcialabym tylko zobaczyc jaka jest roznica przed i po. czy macie swoje zdjecia przed porodem/karmieniem i kilka miesiecy "po" dla porownania?

Gość lidka 34
mam takie fotki , ale nie wkleje je tu proponuję abyś wysłała na moją pocztę swoje a ja wyslę obraz jak będa wyglądać po porodzie a potem rok poźniej/

mam takie fotki , ale nie wkleje je tu proponuję abyś wysłała na moją pocztę swoje a ja wyslę obraz jak będa wyglądać po porodzie a potem rok poźniej/

Gość beeee27
ja podkleje fotki, jak tylko moj mily wygrzebie je z archiwum ;) poukrywalam i nie wiem gdzie sa...